Beoordelingen van Het Visioen

157 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
157 beoordelingen
datum score
Sofie V.
Beoordeeld op: 16/02/2019
Sofie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heel gezellig, super lekker en fijne bediening...

Heel gezellig, super lekker en fijne bediening

DESMOTTES
Beoordeeld op: 15/02/2019
DESMOTTES beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

't is altijd leuk om daar naar toe te gaan...

't is altijd leuk om daar naar toe te gaan eten. Lekker eten, fantastisch personeel. Alles is netje. Iets jammer ? niet rijk genoeg zijn om daar meer te gaan eten !

Luc
Beoordeeld op: 15/02/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De ontvangst en bediening supervriendelijk. Het...

De ontvangst en bediening supervriendelijk. Het eten lekker , alleen mijn man vond het soepje en Thais slaatje iets te pikant. Interieur vree wijs. Wijhebben genoten met vriendelijke groet

Guenaelle
Beoordeeld op: 13/02/2019
Guenaelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, gezellig kader en goede bediening....

Lekker eten, gezellig kader en goede bediening. Er werd goed rekening gehouden met mijn glutenallergie.

Sébastien D.
Beoordeeld op: 11/02/2019

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl...

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl het restaurant gewoon niet open was.

Peter en Mieke
Beoordeeld op: 09/02/2019
Peter en Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Prima keuken en supervriendelihke bediening...

Prima keuken en supervriendelihke bediening

Ben B.
Beoordeeld op: 08/02/2019
Ben B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn...

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn over ons restaurantbezoek. Hoewel het eten prima was, de entourage warm en gezellig en de jongere bediende vriendelijk, had de ober met de baard een dusdanig botte, onvriendelijke en arrogante manier van doen dat dit een flinke domper op de beleving heeft gezet. Heel jammer en zeker niet nodig.

Paul
Beoordeeld op: 06/02/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten - aangenaam en mooi kader - goeie...

Lekker eten - aangenaam en mooi kader - goeie service

Beoordeeld op: 06/02/2019

Eten heel lekker Service is top...

Eten heel lekker Service is top

Lieve C.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Lieve C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer goed restaurant, vriendelijk personeel...

Zeer goed restaurant, vriendelijk personeel en een zeer goede bediening alsook fantastisch eten zeker voor herhaling vatbaar! Weer een ervaring rijker. Prijs kwaliteit is TOP!

datum score