Beoordelingen van Het Visioen

335 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
335 beoordelingen
datum score
Erwin
Beoordeeld op: 24/07/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Jammer,heel ondermaats. De sliptongetjes waren...

Jammer,heel ondermaats. De sliptongetjes waren zwart aan de staart en uitgedroogd. Personeel niet vriendelijk. Een hele teleurstelling; zeker om nooit meer terug te gaan.

dorine
Beoordeeld op: 18/02/2019

Wij reserveren online en wat blijkt dat het...

Wij reserveren online en wat blijkt dat het op zondag gesloten is. Dan moet je ook zorgen dat de mensen niet kunnen reserveren op zondag.

Sébastien
Beoordeeld op: 11/02/2019

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl...

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl het restaurant gewoon niet open was.

Sabine
Beoordeeld op: 03/02/2020
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het restaurant zat niet vol en toch werd er...

Het restaurant zat niet vol en toch werd er niet langs gekomen om extra drank op te nemen terwijl we dit wel probeerden te vragen. Bovendien werd onze bestelling verkeerd opgenomen waardoor we heel lang moesten wachten op ons eten. Toen we de uitbaatster hierop aanspraken en lieten weten dat we hiervoor wel een extra consumptie van het huis verwachtten, bleek op de rekening dat die extra 2 glazen wijn wel op onze rekening stonden . Niet echt klantvriendelijk...

Caroline C.
Beoordeeld op: 15/09/2018

Eten veel te pikant....

Eten veel te pikant.

Guido
Beoordeeld op: 04/01/2018
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, mooi kader, lekker...

Vriendelijke bediening, mooi kader, lekker eten maar spijtig genoeg was het eten niet warm genoeg! Spijtig!

Steven
Beoordeeld op: 17/07/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, niet noemenswaardig bijzonder,...

Lekker eten, niet noemenswaardig bijzonder, maar wel verzorgd. Wel vrij druk om er te zitten, een beetje het gevoel te hebben in een café te zitten dan in een restaurant. Tafels weer veel te dicht bij elkaar, je kan dus een avond lang met het grootste gemak de gesprekken volgen van uw buren. Verzorgd en vers eten, maar niets bijzonders.

Francois
Beoordeeld op: 01/06/2019
Francois beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke sfeer. Lekker voorgerecht. Hoofdgerechten...

Leuke sfeer. Lekker voorgerecht. Hoofdgerechten waren minder (met name de vis in bananenbladeren)en klopten niet helemaal met wat de kaart aangaf. Erg lang moeten wachten.

Ben
Beoordeeld op: 08/02/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn...

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn over ons restaurantbezoek. Hoewel het eten prima was, de entourage warm en gezellig en de jongere bediende vriendelijk, had de ober met de baard een dusdanig botte, onvriendelijke en arrogante manier van doen dat dit een flinke domper op de beleving heeft gezet. Heel jammer en zeker niet nodig.

Guido D.
Beoordeeld op: 19/04/2018
Guido D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alle dames waren zeer tevreden ,voornamelijk...

Alle dames waren zeer tevreden ,voornamelijk uw Gazpacho viel zeer in de smaak! voor enkelen was het een aangename ontdekking. veel succes verder .Elsje Willems

datum score