Beoordelingen van Het Zwart Huis

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Laurence
Beoordeeld op: 14/10/2019

Het was de eerste keer en we hebben er met...

Het was de eerste keer en we hebben er met het hele gezin zeker en vast van genoten. We komen zeker nog eens terug. Onze ober was soms wat klungelig maar hij gaf het zelf toe als hij iets niet wist of ons eventjes was vergeten en dit maakte de bediening juist

Paulien
Beoordeeld op: 13/10/2019
Paulien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie, gezellige, aangename locatie. Super...

Mooie, gezellige, aangename locatie. Super vriendelijke mensen en heerlijk eten!

Haissi
Beoordeeld op: 13/10/2019
Haissi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik ga af en toe naar het zwart Huis. Het person...

Ik ga af en toe naar het zwart Huis. Het personeel is vriendelijk, de bediening is vlot en het eten is lekker. Prijs/kwaliteit is zeker goed!

Helga
Beoordeeld op: 12/10/2019
Helga beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, vlotte bediening en...

Vriendelijk personeel, vlotte bediening en lekker eten. Enige minpuntje beetje krappe zitplaatsen, de ruimte is maximaal volgezet met tafeltjes.

Mario
Beoordeeld op: 12/10/2019
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

1. Aanwezigheid van honden (in een voedingsbedr...

1. Aanwezigheid van honden (in een voedingsbedrijf) 2. Twee zaken liepen verkeerd (Gewone wijn - Petit Brugeois Sauvignon werd geserveerd als 'zoete witte wijn' + rekening klopte helemaal niet), doch werden er geen excuses aangeboden door bediening!

Regine
Beoordeeld op: 12/10/2019
Regine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig historisch kader, lekker eten, vriende...

gezellig historisch kader, lekker eten, vriendelijke bediening, zeker aan te bevelen

Guy
Beoordeeld op: 06/10/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede service Lekker eten Gezellig interieur...

Goede service Lekker eten Gezellig interieur

Liesje
Beoordeeld op: 03/10/2019
Liesje beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader

Good service & very good food. I know it can...

Good service & very good food. I know it can get crowded and loud, but there was a cosy atmosphere!

Peter
Beoordeeld op: 01/10/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was gewoon super! Het eten was superlekker...

Het was gewoon super! Het eten was superlekker, en de band " Part time rebels" gewoon de max!!!!!

Helen
Beoordeeld op: 28/09/2019
Helen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Excellent venue...

Excellent venue

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in