Beoordelingen van Het Zwart Huis

425 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
425 beoordelingen
datum score
Heidi
Beoordeeld op: 28/11/2021
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel gezellig , vriendelijke en vlotte bedienin...

Heel gezellig , vriendelijke en vlotte bediening .

Alex
Beoordeeld op: 27/11/2021

Good food, great atmosphere & beautiful buildin...

Good food, great atmosphere & beautiful building.

Patrick
Beoordeeld op: 14/11/2021
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel mooi gebouw uit 1500, het eten was heel...

Heel mooi gebouw uit 1500, het eten was heel lekker ,opgevangen van kranten artikel een aanrader

Yati
Beoordeeld op: 11/11/2021
Yati beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gevarieerde menukaart, grote porties en overhee...

Gevarieerde menukaart, grote porties en overheerlijk huisgemaakt gebak.

Beoordeeld op: 08/11/2021
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Opnieuw een geweldige ervaring!...

Opnieuw een geweldige ervaring!

Erik
Beoordeeld op: 04/11/2021
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service en het eten was zeer goed. Leuke...

Goede service en het eten was zeer goed. Leuke sfeer en fijne muziek.

Béatrice
Beoordeeld op: 01/11/2021
Béatrice beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Arrivée 20h après avoir fait une réservation...

Arrivée 20h après avoir fait une réservation en ligne de France. Eau,vin de suite et pise de commande. 1h30 après toujours pas nos plats. Nous avons payé nos boissons et sommes partis. Je trouve inadmissible la gestion sans même des excuses. Je ne recommande pas cet établissement pour l'attente pour un patron foutiste.

WIM WOELDERS
Beoordeeld op: 01/11/2021
WIM WOELDERS beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

de ambiance was heel bijzonder en sfeervol....

de ambiance was heel bijzonder en sfeervol. Personeel vlot en attent, de gerechten waren met zorg bereid en heel smaakvol

Janice
Beoordeeld op: 31/10/2021
Janice beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Te koud mensen eten met jas aan personeel niet...

Te koud mensen eten met jas aan personeel niet meegaand wanneer je vraagt verwarming aan te leggen duur voor wat je krijgt

SAMIR
Beoordeeld op: 31/10/2021
SAMIR beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ambiance chaleureuse et musicale, service rapid...

Ambiance chaleureuse et musicale, service rapide et très bonne carbonade flamande. Un très bon moment !

datum score