Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
bart
Beoordeeld op: onbekend

ondermaats

We waren met een hele groep en diverse gerechten en opmerkingen: -diverse zaken van vlees en desserts die niet meer aanwezig waren -iemand met een leffe krijgt een hapje/nootje, maar bij een straffe hendrik krijg je niets -kleine porties -zelf vragen om drank te hebben bij de hoofdschotel -zelf navragen voor mayo of zout bij frieten -extra frieten zijn maar half gebakken -kok weet niet hoe hij desserts moet maken, rare combinaties of zaken die er niet op lijken -vlees komt niet van het been of vis komt niet van de graten -bij commentaar tegen de bediening wordt dit gewoon weggelachen -obers hebben geen kennis van de kaart/prijzen/gerechten/opdienen

Kimberly
Beoordeeld op: onbekend

Goede brasserie en vriendelijk personeel...

Goede brasserie en vriendelijk personeel

kenneth
Beoordeeld op: onbekend

ok...

ok

joeri
Beoordeeld op: onbekend

Broes en Joeri konden ons vroeger meermaals...

Broes en Joeri konden ons vroeger meermaals een prachtige avond bezorgen in hun vorige zaak in Brugge. Maar ook hier staan ze voor versheid en kwaliteit, hun vispannetje is er één van de allerlekkerste die ik ooit heb gegeten. En patissier Joeri maakt ook heerlijk desserts, een aanrader, zowel om lekker te eten, of om gewoon een glas te drinken, niet moeilijk dat hier zoveel vaste klanten zijn. Doe zo verder, jullie zijn nu reeds de parel van het zand !!

Michael
Beoordeeld op: onbekend

Zeer vriendelijke en correcte bediening ontvang...

Zeer vriendelijke en correcte bediening ontvangen tijdens een druk januari weekend! Zeer lekkere en keurig verzorgde kleine hap kunnen eten op een laat uur (22.00)

Guido
Beoordeeld op: onbekend

Brasserie zonder franjes.Eerlijke vlaamse klass...

Brasserie zonder franjes.Eerlijke vlaamse klassiekers voor een eerlijke prijs met vlotte bediening.Ideaal als middagstop bij een dagje shoppen in Brugge.

Alle beoordelingen van dit restaurant