Beoordelingen van Pieter Pourbus

24 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
24 beoordelingen
datum score
Martina M.
Beoordeeld op: 12/12/2018
Martina M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wir hatten ein Menü und waren mehr als zufriede...

Wir hatten ein Menü und waren mehr als zufrieden. Auch der Service lässt keine Wünsche offen.

Chris S.
Beoordeeld op: 12/12/2018
Chris S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wonderful service in a nice cosy atmosphere....

Wonderful service in a nice cosy atmosphere. Good quality food and drink.

james w.
Beoordeeld op: 01/12/2018
james w. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Service and food were great. Very impressed...

Service and food were great. Very impressed

Yves V.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Yves V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en heel vriendelijk...

Lekker eten en heel vriendelijk

Karisma S.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Karisma S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lovely restaurant. Staff were lovely and accomm...

Lovely restaurant. Staff were lovely and accommodating. Best dinner of the whole trip! Would 100% reccommend!!!

Joe M.
Beoordeeld op: 24/11/2018
Joe M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

The food and service was first class thanks...

The food and service was first class thanks

Noel G.
Beoordeeld op: 19/11/2018
Noel G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Nice and quiet location, in the center of the...

Nice and quiet location, in the center of the town. Good menu card. Very good service and friendly people. Very good food, well prepared.

Patrick D.
Beoordeeld op: 14/11/2018
Patrick D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal , lekker eten en drank...

Vriendelijk onthaal , lekker eten en drank aan betaalbare prijzen , een aanrader in het centrum van Brugge

Dorine R.
Beoordeeld op: 12/11/2018
Dorine R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten lekker, bediening goed en vooral vriendeli...

Eten lekker, bediening goed en vooral vriendelijk

Stefaan
Beoordeeld op: 02/11/2018
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer gezellig kader, vriendelijke bediening...

zeer gezellig kader, vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten

datum score