Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 15 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Créadel
Beoordeeld op: onbekend
Créadel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Voyage culinaire au Japon

Bonjour, J'ai testé ce soir le tanuki, c'est extraordinaire. J'ai déjà voyagé 2 fois au Japon, c'est le meilleur restaurant japonais que j'ai goûté en Europe. Bien sûr tout à un prix, Michelin l'a récompensé, l'addition est un peu salé: 2 menus à 80€+ 2 apéritifs+une bouteille d'eau = 190€.

Jacques
Beoordeeld op: onbekend

Waarom wil iedereen daar toch zijn ?

Ik heb het altijd moeilijk om iets negatiefs te schrijven over mensen, en vooral als het over hun werk gaat. Ik zou de chef van dit restaurant aanraden om tijdens zijn vrije dag op verschillende locaties bij jonge chefs te gaan eten. In Tanuki heeft hij wel vele vele jaren ervaring, maar de culinaire wereld was sindsdien in beweging en Tanuki is blijven stilstaan. Een glimlach bij de bediening is er al niet en van kookkunst heb ik in de open keuken helemaal niets gezien. Een routineklus tijdens het bakken van sojascheuten en champignons tot het bakken van (weliswaar eerste keus) vlees. Flexibiliteit in de keuze was ondanks aandringen helemaal onmogelijk. En dat aan een prijs die veel te hoog was. Resultaat van ons eerste bezoek : het is tevens ons laatste... zonde van de moeite.

Daniel
Beoordeeld op: onbekend

Japan in Brugge

Ongelelooflijk vers en lekker. Een Belgische Chef met een Japans hart. Dit is geen "Japans restaurant" uitgebaat door Chinese zoals er meer en meer zijn, en dat proef je ook' Het was gewoon ongeloofelijk!

Daniel
Beoordeeld op: onbekend

Le Japon a Bruges

Ce restaurant, tenu de main de maître, par un Chef Belge passionné par le Japon. Nous avons suivi la préparation de tous les mets grâce à la cuisine ouverte. comme il se doit, une fraîcheur et des goûts PARFAITS.

Frédéric
Beoordeeld op: onbekend

voila un restaurateur qui a a coeur de respecte...

voila un restaurateur qui a a coeur de respecter la philosophie culinaire nippone et qui la transmets de très haute qualité a ses clients. inmanquable ds tt belux!!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Ik was er vroeger een paar keer geweest en...

Ik was er vroeger een paar keer geweest en vond het toen maar zo; dit was niet echt tafelen voor mij. Maar onlangs ging ik er terug. Wel, dit was de culinaire ontdekking van de vakantie. De sfeer is totaal veranderd; niet meer dat sfeertje waarbij gefluisterd moet worden om erbij te horen maar een open en normale wijze van eten. Weg sektegevoel. Gelukkig maar. De wijnkaart is enorm geevolueerd en bevat pareltjes. De bediening is aangenaam en vriendelijk en het eten is verrukkelijk. Zo goed zelfs dat we er morgen weer heen gaan. Nu pas begrijp ik waarom Tanukui omschreven wordt als de beste Japanner in België.

jan
Beoordeeld op: onbekend

We zijn al 18 jaar trouwe klanten in deze zaak....

We zijn al 18 jaar trouwe klanten in deze zaak. De belgische chef Yvan is na al die jaren nog steeds gepassioneerd en dat zie je en proef je. Overal ter wereld eten wij Japans, zelden eten wij zo lekker als hier. Eindelijk begint de japanse keuken ingeburgerd te geraken in Vlaanderen, het werd verdorie tijd!

Ilse 11
Beoordeeld op: onbekend

Reeds 2 keer geweest en dit hoort bij mijn...

Reeds 2 keer geweest en dit hoort bij mijn top-5 restaurants! Subliem, alles even lekker, fijne smaak. Licht en boordevol smaak. Exotisch en zo'n fijne touch. Niet goedkoop maar het is het waard. De 2e keer waren we misschien nogal luidruchtig (verjaardag) maar de baas kon er zeer goed mee om en we hadden niet de indrukl dat we storend waren!

Nathalie
Beoordeeld op: onbekend

Voor de allereeste keer japans gegeten en het...

Voor de allereeste keer japans gegeten en het was buitengewoon SUBLIEM. Zo verassend anders , zo verzorgd en overheerlijk. Niet zo goedkoop maar zeker de moeite waard. Dit is voor herhaling vatbaar.

Peter
Beoordeeld op: onbekend

Eén van de beste Japanse restaurants van België...

Eén van de beste Japanse restaurants van België ! Zalige sushi en sashimi, heerlijke tepanyaki gerechten. Probeer zeker een plaatsje te reserveren aan de grote toog vlak aan de keuken !

Alle beoordelingen van dit restaurant