Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdagavond, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.8 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Johan
Beoordeeld op: onbekend

Wat een verrassing!

Deze middag zijn we gaan lunchen in dit kleine, verborgen restaurant. Het bleek een heel aangename verrassing te worden. Een lekkere, verse soep gevolgd door een al even lekkere hoofdschotel. Je kan er kiezen tussen vlees, vis of een vegetarische lunch. En dat voor 12 Euro. Wij gaan zeker terug!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Een beetje buiten het traditionele centrum,...

Een beetje buiten het traditionele centrum, in een rustige buurt. Per toeval gezien dat hier iets nieuws was en dezelfde dag nog de dagschotel geprobeerd omdat de buitenkant van het restaurant zonder meer vertrouwen wekt. Echt lekker. De huiswijn, zowel rood als wit, is van voorbeeldige kwaliteit. Maar dat geldt ook voor de inrichting, die licht en strak is. De stoelen zitten uitermate comfortabel en de bediiening is zoals het hoort. Het eten zelf is lekker en overstijgt in alles de traditionele dagschotel. Uitgebreider eten lijkt ook aantrekkelijk want de kaart is klein, wat ik een groot voordeel vind, en voorzien van klassiekers. Mijn eerste indruk, dagschotel, doet het beste vermoeden voor het grotere werk.

Annick
Beoordeeld op: onbekend

Met vriendin op stap ... zeer aangenaam kader...

Met vriendin op stap ... zeer aangenaam kader ... zeer vriendelijke bediening ... een heel lekker menu en passende wijnen ! Een aanrader voor elke genieter ! Ik keer er zeker nog terug !

Alle beoordelingen van dit restaurant