Beoordelingen van Narai Thai

1294 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1294 beoordelingen
datum score
Jinckee V.
Beoordeeld op: 15/05/2019
Jinckee V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was extreem lekker en de service was...

Het eten was extreem lekker en de service was goed, ze zijn daar heel vriendelijk!

Elke
Beoordeeld op: 13/05/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Kip smaakte heel slecht in de pad Thai...

Kip smaakte heel slecht in de pad Thai

ariane d.
Beoordeeld op: 13/05/2019
ariane d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was heel lekker, vriendelijke bedienin...

het eten was heel lekker, vriendelijke bediening, gezellig en mooi restaurant, veel vegan opties

nathalie
Beoordeeld op: 05/05/2019
nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Le personnel fut très serviable et le menu...

Le personnel fut très serviable et le menu découverte très bon: une très chouette soirée en amoureux

Veronique D.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Veronique D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten zeker voor herhaling vatbaar...

zeer lekker eten zeker voor herhaling vatbaar zeer vriendelijk personeel

Vincent
Beoordeeld op: 05/05/2019
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We zijn al heel lang vaste klanten en waren...

We zijn al heel lang vaste klanten en waren altijd tevreden lekker eten goeie bediening …ons laatste twee bezoeken en vooral de laatste vielen erg tegen de smaken waren minder de vis overgaar en leek niet erg vers de bediening is nog steeds top jammer …

Frank
Beoordeeld op: 04/05/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en vlotte bediening, heel erg...

Vriendelijke en vlotte bediening, heel erg lekker gegeten. Voorgerecht was superlekker klaargemaakt!

Glenn V.
Beoordeeld op: 04/05/2019
Glenn V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit heel dik in orde! We hebben...

Prijs kwaliteit heel dik in orde! We hebben de ontdekkingsmenu gekozen en dit was echt een heerlijke en verfijnde menu! Aanrader!

Barbara C.
Beoordeeld op: 29/04/2019
Barbara C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Witte wijn was niet zo lekker....

Lekker gegeten. Witte wijn was niet zo lekker.

Marina
Beoordeeld op: 28/04/2019

Inrichting, bediening, eten. Soms is er...

Inrichting, bediening, eten. Soms is er

datum score