Beoordelingen van Narai Thai

1261 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1261 beoordelingen
datum score
Karin V.
Beoordeeld op: 12/02/2019
Karin V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening....

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening.

Martine
Beoordeeld op: 10/02/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zo n lekker menu vr 25euro is zonder concurrent...

Zo n lekker menu vr 25euro is zonder concurrentie. Dat is de lunch elke dag, incluis zaterdag. Vriendelijke bediening. Goede take away. Al jaren klant en steeds tevreden. Opgelet dranken aan dd duurdere kant. Mooi decor.

K V.
Beoordeeld op: 03/02/2019
K V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Vriendelijke bediening. Rustige...

Lekker eten. Vriendelijke bediening. Rustige achtergrondmuziek. Mooie rustgevende inrichting.

Lieven D.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Lieven D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, gezellig vlotte bediening ondanks de...

Lekker, gezellig vlotte bediening ondanks de drukte ( volzet )

Lucie J.
Beoordeeld op: 02/02/2019
Lucie J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Repas sympathique. Les plats étaient bons et...

Repas sympathique. Les plats étaient bons et le prix raisonnable pour la région. Le personnel très accueillant.

Sylvia V.
Beoordeeld op: 29/01/2019
Sylvia V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening, het eten...

Vriendelijke ontvangst en bediening, het eten was superlekker, en de attentie voor mijn verjaardag was een zeer aangename surprise!!! We komen zeker terug!!

Michel
Beoordeeld op: 28/01/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en heerlijke gerechten!...

Vriendelijke ontvangst en heerlijke gerechten!

Wouter T.
Beoordeeld op: 28/01/2019
Wouter T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vlotte en vriendelijke bediening Lekker eten Le...

Vlotte en vriendelijke bediening Lekker eten Leuk concept, beetje zoals in een tempel

Marieke
Beoordeeld op: 27/01/2019
Marieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten smaakte niet vers, het was alsof de...

Het eten smaakte niet vers, het was alsof de kip al een dag ervoor klaargemaakt was... Ondanks vele goede recensies te lezen ben ik erg teleurgesteld in dit restaurant.

Ivan C.
Beoordeeld op: 26/01/2019
Ivan C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk personeel en lekker eten...

Vriendelijk personeel en lekker eten

datum score