Beoordelingen van Narai Thai

1251 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1251 beoordelingen
datum score
Valentine W.
Beoordeeld op: 17/01/2019
Valentine W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Personnel accueillant et souriant. Temps d'atte...

Personnel accueillant et souriant. Temps d'attente entre les repas bien calibré. La décoration est superbe et les repas délicieux !

Laure L.
Beoordeeld op: 13/01/2019
Laure L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal en bediening Voortreff...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening Voortreffelijke maaltijd, voldoende grote porties Aangename sfeer, verzorgd, niet te rumoerig om een gesprek te kunnen voeren Lekker dineren aan een zeer betaalbare prijs

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 09/01/2019
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden niet onze gevraagde tafel bij onze...

We hadden niet onze gevraagde tafel bij onze vrienden de vissen beneden. De gerechten waren super. JP

Jurgen M.
Beoordeeld op: 08/01/2019
Jurgen M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker!...

Super lekker!

Benoit L.
Beoordeeld op: 05/01/2019
Benoit L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

accueil sympathique... cuisine excellente......

accueil sympathique... cuisine excellente... cadre chaleureux et personnel au petit soin... what else ?

Liesbet
Beoordeeld op: 03/01/2019
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

veel te lang wachten,bovendien waren ze van...

veel te lang wachten,bovendien waren ze van 1 van ons 6 het gerecht vergeten Opgenomen door baas

Larissa K.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Larissa K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Das Menü stand leider in keinem Verhältnis...

Das Menü stand leider in keinem Verhältnis zum Preis. Das Essen war sehr durchschnittlich.

Danny
Beoordeeld op: 31/12/2018
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

de service en accommodatie zijn steeds top....

de service en accommodatie zijn steeds top.

Rik
Beoordeeld op: 30/12/2018
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten...

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten uiteraard. Goede prijs-kwaliteit.

datum score