Beoordelingen van Cambrinus

4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
4 beoordelingen
datum score
Martial
Beoordeeld op: onbekend

Cette brasserie typique, toute en longueur,...

Cette brasserie typique, toute en longueur, avec fauteuils, chaises et tabourets haut perchés, permet de déguster 400 bières et une cuisine régionale de qualité. Nous avons apprécié la soupe à l'oignon, très relevée, avec un excellent biscuit au fromage, et les carbonnades flamandes, tendres et goûteuses, le tout arrosé de la bière maison, blonde (plus désaltérante) et brune, fort agréables elles aussi.

christine
Beoordeeld op: onbekend

Een restaurant met een 400 tal verschillende...

Een restaurant met een 400 tal verschillende bieren. We zijn er deze middag gaan lunchen. Het eten is er goed. Niet meer en niet minder. Vriendelijke bediening. Ik denk dat dit een adresje is waar je gaat om te genieten van de verschillende soorten bier.

ELS
Beoordeeld op: onbekend

Cambrinus is een gezellige mooie biertempel...

Cambrinus is een gezellige mooie biertempel waar je correct, eerlijk (prijs/kwaliteit ) en lekker kunt eten met een lekker biertje uiteraard, vlotte vriendelijke bediening.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Correct restaurant. Hoewel bier hier zeer promi...

Correct restaurant. Hoewel bier hier zeer prominent aanwezig is, is de huiswijn zeer acceptabel. Het eten is traditioneel maar lekker. Garnaalkroketjes lekker - zonder tot de top te behoren - en rundstartaar ook prima. De verse frietjes zijn een absoluut pluspunt. Aangenaam voor een snelle hap.

datum score