Beoordelingen van Trattoria Trium

6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
6.6
6 beoordelingen
datum score
placeholder
Maïte
Beoordeeld op: onbekend
Maïte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

:-)

Entrés par hasard, nous avons été conquis par l'ambiance italienne que dégage l'endroit. Le personnel est très accueillant, parlant italien, ce qui donne un plus! Le service est rapide et les portions de pizza sont ideales pour un lunch le midi. Les pâtes faites "minute" sont excellentes et copieuses! Un festival de saveurs vont attend donc à cette adresse!! Le comptoir de produits locaux à emporter est également très attrayant! Gracie mille!!!

Amber
Beoordeeld op: onbekend

Plastic in eten

Een meeneem tortellini bij hun besteld. Thuis aangekomen was het eten lauw bijna koud (noot: ik woon een straat ver). Ze waren ook heel zuinig geweest met het vullen v/h aluminiumbakje blijkbaar. Er zat heel weinig in voor iets waar ik 12eur voor betaald heb. Verder zat er amper kaas op. Maar het toppunt was toch wel dat er een stuk plastic tussen het eten zat. Toch geef ik 2 sterren ipv 1 omdat het gerecht op zich me wel gesmaakt heeft.

JW
Beoordeeld op: onbekend

Allergie

Na de bestelling kwam ik erachter dat er noten in mijn eten zaten (pijnboompitten in de pesto). Op de menukaart stond niks hierover en bovendien staat daar dat ze gluten vrij eten hebben en zo. Lijkt me dan dat ze met noten ook zorgvuldig omgaan. Dit was dus niet het geval. Vervolgens gaf ik dit aan en heb toen een hele slechte service ervaren. Bij de rekening moest ik vervolgens het vervuilde gerecht en het vervangende gerecht betalen. Dit ook nog na het wachten op de ober die het tellen van de briefjes in zijn broekzak belangrijker vond dan mij.

WIM
Beoordeeld op: onbekend

Zeer snelle en losse bediening. Heerlijke itali...

Zeer snelle en losse bediening. Heerlijke italiaanse gerechten aan schappelijke prijzen. Er is een duidelijke italiaanse sfeer, maar wel geen rustige.

Stéphanie
Beoordeeld op: onbekend

Les pizzas sont bonnes mais trop petites. Les...

Les pizzas sont bonnes mais trop petites. Les plats de pâtes sont plus copieux

griet
Beoordeeld op: onbekend

prijs kwaliteit zeker in orde! goede bediening!...

prijs kwaliteit zeker in orde! goede bediening! probeer zeker de tortelini spinazie en de anti pasta! heerlijk!!!

datum score