Beoordelingen van Guillaume

492 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
492 beoordelingen
datum score
Ignace B.
Beoordeeld op: 10/01/2019
Ignace B. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

uitstekende prijs-kwaliteit, zoals steeds....

uitstekende prijs-kwaliteit, zoals steeds. Ik heb al een tiental mensen dit adres gegeven, iedereen kwam tevreden terug. De nieuwe serveuse is ook een aanwinst.

Lander
Beoordeeld op: 03/01/2019

Iedereen van ons team vond het...

Iedereen van ons team vond het

Juergen M.
Beoordeeld op: 02/01/2019
Juergen M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent service and inspired food of excellen...

Excellent service and inspired food of excellent quality.

laurie k.
Beoordeeld op: 30/12/2018
laurie k. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Parfait de A à Z ! Tant pour la cuisine que...

Parfait de A à Z ! Tant pour la cuisine que pour le service ou l’amnuance. Je recommande chaudement.

Rob K.
Beoordeeld op: 29/12/2018
Rob K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heerlijk gegeten en een goede sfeer....

Heerlijk gegeten en een goede sfeer.

David M.
Beoordeeld op: 28/12/2018
David M. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Menu imposé ! (C’est plus facile pour le chef...

Menu imposé ! (C’est plus facile pour le chef c’est sur!!) Pas de possibilité de changer quoique ce soit. En résumé si rien de vous plait dans le menu vous pouvez partir Ambiance très rigide, le client n’y est pas roi ! Peu de convivialité Carte des vins pas en langue Française. Très Décevant Le restaurant est un moment de plaisir et de liberté, ceux sont nos parents (quand nous étions enfants) qui nous imposaient le menu En tant qu’adulte je veux être libre de mes choix, et je choisirai de ne pas revenir...

Louise J.
Beoordeeld op: 28/12/2018
Louise J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

When paying a premium for food, I do not expect...

When paying a premium for food, I do not expect that two different main meat courses (the chicken and deer) are presented with exactly the same accompaniments and gravy. This shows a lack of imagination, creativity and is lazy.

Rik
Beoordeeld op: 26/12/2018
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

uitstekend, evenwichtig samengesteld, kerstdine...

uitstekend, evenwichtig samengesteld, kerstdiner: leuke, verrassende maar smaakvolle combinaties, perfect klaargemaakt! correcte en attente bediening in een gezellig en gemoedelijk kader en sfeer.

Steven
Beoordeeld op: 25/12/2018
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede ontvangst , gezellige inrichting , super...

Goede ontvangst , gezellige inrichting , super lekker eten en een goede bediening !! Komen zeker terug

Christelle
Beoordeeld op: 24/12/2018
Christelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Un restaurant gastronomique chaleureux où le...

Un restaurant gastronomique chaleureux où le menu en 6 plats avec accord des vins est très bon. Petit bémol : Beaucoup d’attente entre les plats sinon très bien.

datum score