Beoordelingen van De Twijfelaar

170 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
170 beoordelingen
datum score
sophie
Beoordeeld op: 15/10/2019
sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijke lunch, vriendelijke ontvangst. TOP !...

Heerlijke lunch, vriendelijke ontvangst. TOP !

Katrien
Beoordeeld op: 12/10/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Te weinig saus , 1 potje voor 2 personen ,...

Te weinig saus , 1 potje voor 2 personen , veel te weinig en is ook niet goedkoop

Gino
Beoordeeld op: 12/10/2019
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lunch correct, maar gewoon. Goede bediening.Sle...

lunch correct, maar gewoon. Goede bediening.Slechte akoestiek....om echt iets aan te doen, waardoor moeilijk om rustig te praten aan tafel.

Edmond
Beoordeeld op: 11/10/2019
Edmond beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Smakelijke gerechten met de glimlach geserveerd...

Smakelijke gerechten met de glimlach geserveerd.

Monique
Beoordeeld op: 11/10/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader, huiselijk, heel vriendelijke bedien...

Mooi kader, huiselijk, heel vriendelijke bediening.Lekker eten en lekkere wijn.

placeholder
Johan
Beoordeeld op: 10/10/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, leuk en tof interieur...

Vriendelijke bediening, leuk en tof interieur en lekker eten. Wij gaan zeker nog terug!

Richard
Beoordeeld op: 06/10/2019
Richard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Iedereen dik tevreden over de kwaliteit en...

Iedereen dik tevreden over de kwaliteit en de presentatie v/d gerechten. Ruime gezellige tafel / Bediening ok.

Barbara
Beoordeeld op: 06/10/2019
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer goed ontvangen,zeer lekker eten en vriende...

Zeer goed ontvangen,zeer lekker eten en vriendelijke bediening!!! We komen zeker nog terug Een echte aanrader!!!

Tim
Beoordeeld op: 05/10/2019
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Very nice restaurant with fair prices right...

Very nice restaurant with fair prices right in the center :)

Nathalie
Beoordeeld op: 05/10/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lieve gastvrouw, super bediend, en heerlijke,...

Lieve gastvrouw, super bediend, en heerlijke, eerlijke keuken, rekening houdend met vegi-eters!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in