Beoordelingen van De Twijfelaar

170 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
170 beoordelingen
datum score
Wouter
Beoordeeld op: 14/07/2017
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker gegeten, in een leuk en gezellig...

Super lekker gegeten, in een leuk en gezellig restaurant! Hier komen we zeker nog terug! Echt een aanrader.

dirk v.
Beoordeeld op: 11/07/2017
dirk v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het was lekker, vriendelijke bediening, gezelli...

het was lekker, vriendelijke bediening, gezellig

Liesbeth
Beoordeeld op: 08/07/2017
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk. Lekker eten....

Vriendelijk. Lekker eten.

FRANKY
Beoordeeld op: 26/05/2017
FRANKY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam terrasje. Prima service & kwaliteit....

Aangenaam terrasje. Prima service & kwaliteit.

Jasmijn
Beoordeeld op: 14/05/2017
Jasmijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd top...

Altijd top

Mieke
Beoordeeld op: 11/05/2017
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgde lekkere lunch op het gezellig terras....

Verzorgde lekkere lunch op het gezellig terras. De gastvrouw is supervriendelijk. Aanrader!

Alberic
Beoordeeld op: 07/05/2017
Alberic beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste prijs-kwaliteit die je in Brugge kan...

Beste prijs-kwaliteit die je in Brugge kan vinden. Allicht een van de beste, lekkerste restaurants van Brugge. Ik zou het aan iedereen warm aanbevelen. In Brugge hebben we al van alles geprobeerd maar De Twijfelaar vindt niet snel zijn gelijke op gastronomisch vlak. Bediening is ook top. Mijn hoed af voor de kok die met veel passie kookt en zorgvuldig zijn producten weet te kiezen. Sympathiek koppel. Als we naar Brugge gaan, eten we steeds in De Twijfelaar. Niet twijfelen, go go go.

Rudy
Beoordeeld op: 04/05/2017
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende bediening. Goede verhouding prijs/k...

Uitstekende bediening. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Heel lekker gegeten. Lekkere wijnen prijs/kwaliteit.

Myriam
Beoordeeld op: 04/05/2017
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gulle ontvangst, professionele en efficiënte...

Gulle ontvangst, professionele en efficiënte bediening en een zeer goede prijs -kwaliteit verhouding . Klantvriendelijk en vlotte aanpassing aan de vraag van de cliënt ( lactose vrije voeding).

Johan
Beoordeeld op: 27/04/2017
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi en gezellig interieur. Vriendelijke bedien...

Mooi en gezellig interieur. Vriendelijke bediening, en uitmuntende steak.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in