Beoordelingen van De Twijfelaar

240 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
240 beoordelingen
datum score
Thibauld
Beoordeeld op: 12/05/2019
Thibauld beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekkere lunch voor faire prijs!...

Zeer lekkere lunch voor faire prijs!

Deborah
Beoordeeld op: 11/05/2019
Deborah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lovely food and great service loved all the...

Lovely food and great service loved all the little extras

Claudia
Beoordeeld op: 11/05/2019
Claudia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden. Goede prijs/ kwaliteit . Fijne...

Heel tevreden. Goede prijs/ kwaliteit . Fijne gerechtjes! Mooi, rustig interieur. We komen zeker terug.

Chris
Beoordeeld op: 10/05/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit verhouding voor de lunch....

Goede prijs-kwaliteit verhouding voor de lunch. Alles wordt met zorg bereid en de bediening gebeurt supervriendelijk. Wij komen graag en geregeld terug.

Dominique
Beoordeeld op: 09/05/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk en uniek decor. Vlotte en vriendelijke...

Leuk en uniek decor. Vlotte en vriendelijke bediening. Een aanrader voor iedereen.

Ray
Beoordeeld op: 09/05/2019
Ray beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gastvrouw Kimberly is zo sympathiek dat men...

Gastvrouw Kimberly is zo sympathiek dat men zich daar onmiddellijk thuis voelt. Brecht is een heel goede kok. Schitterende prijs/kwaliteitsverhouding. Heel mooi interieur. Zeker daar eens gaan!

Debby D.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Debby D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijke bediening, heel lekker gegete...

Supervriendelijke bediening, heel lekker gegeten, mooi kader

Agnes L.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Agnes L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Proper. Goede en beleefde service. Ruime portie...

Proper. Goede en beleefde service. Ruime porties eten en lekker. Bij volgend bezoek zouden we eens achteraan wilen zitten ((Licht !)

MARIANNE
Beoordeeld op: 05/05/2019
MARIANNE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke gastvrouw, gezellig interieur,...

Vriendelijke gastvrouw, gezellig interieur, lekker eten.

Liza
Beoordeeld op: 25/02/2018
Liza beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten, super vriendelijk! En heel...

Zeer lekker eten, super vriendelijk! En heel gezellig! Een echte aanrader!

datum score