We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Philip
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben het 40 euro menu genomen, alsook...

Wij hebben het 40 euro menu genomen, alsook het wijnarrangement. Alles was zeer lekker. Inderdaad water moet je afzonderlijk betalen, doch ik vind dit een normale prijs. In een *** sterren (Hof van Cleve) betaal je 10 euro voor het water. Voor ons is dit restaurant zeker voor herhaling vatbaar en vinden wij het toch ook een van de betere die we reeds bezocht hebben.

Mac
Beoordeeld op: onbekend

Op kerstdag gingen we met de familie eten in...

Op kerstdag gingen we met de familie eten in restaurant 'Parkrestaurant' in Brugge. Het eten viel al bij al best mee maar vrij duur voor hetgeen je kreeg en bediening was maar zus en zo. Groter was onze verbijstering toen we de rekening kregen. We hadden 2 flessen water gedronken en moesten deze ondanks het 'all-in' menu (aperitief, wijn, koffie) afzonderlijk betalen. Ergens kan ik dit nog begrijpen want water stond niet vermeld bij de 'All-in' . Waar ik me wel aan stoor is dat ze een duur soort Noors water serveren, merk VOSS. Ik vindt het niet kunnen dat je geen keuze krijgt, als je water wil drinken ben je verplicht dit dure water te nemen. kostprijs voor 1 fles was 9 euro. Ben al in vele top restaurants gaan eten tot *** en nooit zoveel moeten betalen voor het water aan tafel. Mijn menig is dus "er zijn heel veel restaurants om uit te kiezen dus hier zien ze ons nooit meer terug"

Kelly
Beoordeeld op: onbekend

Verleden weekend waren we in Brugge en we hadde...

Verleden weekend waren we in Brugge en we hadden gekozen om hier te eten . Het is er gezellig tafelen en de menu Belgica is een aanrader. Het enige minpuntje is dat je kort bij elkaar zit

Alle beoordelingen van dit restaurant