Beoordelingen van De Koetse

424 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
424 beoordelingen
datum score
Hendrik-Jan
Beoordeeld op: 26/09/2022
Hendrik-Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wat een onbeschoft personeel. Ben uit de zaak...

Wat een onbeschoft personeel. Ben uit de zaak weg gegaan. De bediening is volledig de weg kwijt.

Vincent
Beoordeeld op: 26/09/2022
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Schitterend en lekker gegeten...

Schitterend en lekker gegeten

Steven
Beoordeeld op: 22/09/2022
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker....

Heel lekker.

Annie
Beoordeeld op: 22/09/2022
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Genoeg eten voor de...

Vriendelijke bediening. Genoeg eten voor de prijs. Maar kelner had niet echt produkt kennis.

Jeff
Beoordeeld op: 21/09/2022
Jeff beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekker gegeten en bovendien een super vrien...

Erg lekker gegeten en bovendien een super vriendelijke bediening. Ook prijs kwaliteit was zeker in orde.

Gail
Beoordeeld op: 19/09/2022
Gail beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

The dinner and service were exceptional. The...

The dinner and service were exceptional. The mussels were very sweet and the lamb was tender.

etienne
Beoordeeld op: 19/09/2022
etienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zijn reeds 20 j klant, en wij komen nog terug...

zijn reeds 20 j klant, en wij komen nog terug

Joan
Beoordeeld op: 18/09/2022
Joan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Good service from multilingual staff, fabulous...

Good service from multilingual staff, fabulous food and fine wine.

Stuart
Beoordeeld op: 18/09/2022
Stuart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

It serves wonderful food in a great atmosphere....

It serves wonderful food in a great atmosphere. Everything about the food is proper Belgian cuisine.

Germain
Beoordeeld op: 17/09/2022
Germain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke ontvangst, gezellige sfeer...

Heel vriendelijke ontvangst, gezellige sfeer en we hebben heerlijk gegeten. Bij een volgende bezoek aan Brugge komen we zeker terug!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan