Beoordelingen van De Koetse

214 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
214 beoordelingen
datum score
Bjorn
Beoordeeld op: 19/09/2021
Bjorn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We genoten van een heerlijke zomeravond op...

We genoten van een heerlijke zomeravond op het terras van De Koetse. We namen een aperitief met een tapasplank vol lekkere Italiaanse hapjes. Als hoofdschotel kozen we voor Belgische klassiekers: vol-au-vent en stoofvlees. De gerechten werden geserveerd met knapperige frietjes, we kregen zelfs de mogelijkheid om nog wat extra vol-au-vent of stoofvlees bij te nemen. Vriendelijke services, lekker eten, mooi kader en een correcte prijs. Place to be!

Arene
Beoordeeld op: 13/09/2021
Arene beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De gastvrijheid, de service aan tafel en het...

De gastvrijheid, de service aan tafel en het diner was heel goed. Heerlijk vers afgesneden tapas was zoals het moet zijn. De mevrouw die ons bediende vond ik fantastisch in al haar bescheidenheid. Chapo.

selim
Beoordeeld op: 12/09/2021
selim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellente cuisine et service parfait...

Excellente cuisine et service parfait

REGIS
Beoordeeld op: 09/09/2021
REGIS beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

VLOTTE BEDIENING EN HEERLIJKE LUNCH. CORONAMAAT...

VLOTTE BEDIENING EN HEERLIJKE LUNCH. CORONAMAATREGELEN WORDEN OOK STRIKT OPGEVOLGD WAT DE BEZOEKERS EEN VEILIG GEVOEL GEEFT.

TANIA
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 08/09/2021
TANIA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en prys kwaliteit en vriendelijk...

Lekker eten en prys kwaliteit en vriendelijk

Chris
Beoordeeld op: 08/09/2021
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De keuken is top --- locatie heel gezellig...

De keuken is top --- locatie heel gezellig , heel goede ligging --- super vriendelijke uitbaters --- we hebben genoten van een zonovergoten dagje Brugge

Koen
Beoordeeld op: 01/09/2021
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het onthaal was vriendelijk (hoewel de boeking...

Het onthaal was vriendelijk (hoewel de boeking niet door het systeem geraakt was??? - er was gelukkig toch een tafel vrij). De bediening was vlot en correct. De samenstelling en de keuzemogelijkheden binnen het vooropgestelde menu waren naar onze behoeften en de prijs die er tegenover stond was zeer redelijk. Alle gerechten hebben ons gesmaakt. Niets was rauw of overbakken, niet te veel of te weinig saus, de kruiding was correct. De porties waren voldoende gebalanceerd om op het einde van de maaltijd een voldaan gevoel te hebben. Kortom: het was niet de eerste keer dat ik in De Koetse gegeten heb, en er zullen nog gelegenheden volgen.

guy en magda
Beoordeeld op: 25/08/2021
guy en magda beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening verzorgd, de kleine speciale wense...

De bediening verzorgd, de kleine speciale wensen ingevuld, en wat op tafel kwam zoals altijd. Prima.

Alon
Beoordeeld op: 24/08/2021
Alon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

service was great and the food was delicious...

service was great and the food was delicious

Suzanne
Beoordeeld op: 23/08/2021
Suzanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is de vijfde keer dat ik dit restaurant...

Het is de vijfde keer dat ik dit restaurant bezoek met vrienden of familie .We zijn dus wel tevreden zowel over bediening als over eten . De ontvangst is beleefd en vriendelijk ,het interieur gezellig , het eten lekker en verzorgd .Ik zal dit restaurant zeker nog bezoeken en aanbevelen aan vrienden .

datum score