Beoordelingen van De Koetse

93 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
93 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 20/01/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs / kwaliteit zeer goed , correcte en vrien...

Prijs / kwaliteit zeer goed , correcte en vriendelijke bediening, zeer goeie smaken , een lekkere huiswijn

Marie- Jeanne
Beoordeeld op: 20/01/2020
Marie- Jeanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Voldoende tijd tussen...

Vriendelijke bediening. Voldoende tijd tussen de verschillende gerechten, waardoor je meer kunt genieten van het totale plaatje. Dank je wel. Tot nog eens.

William M.
Beoordeeld op: 20/01/2020
William M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Delicious!...

Delicious!

Herman
Beoordeeld op: 20/01/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uiterst verzorgde plats en uitstekende bedienin...

Uiterst verzorgde plats en uitstekende bediening

Patricia
Beoordeeld op: 16/01/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Standvastigheid in kwaliteit en in vriendelijkh...

Standvastigheid in kwaliteit en in vriendelijkheid. Altijd lekker en vriendelijk ontvangst.

Jo
Beoordeeld op: 09/01/2020
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere , eerlijke keuken Drank is eerder duur!...

Lekkere , eerlijke keuken Drank is eerder duur!

van eechaute
Beoordeeld op: 07/01/2020
van eechaute beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil parfait , serveurs bilingues et très...

Accueil parfait , serveurs bilingues et très serviables . restaurant calme , nourriture de qualité et prix corrects . Rien à redire sinon qu'il est a recommander . Nous y retournerons certainement lors de notre prochain passage à Bruges.

Selle
Beoordeeld op: 06/01/2020
Selle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Sehr nettes Ambiente und traumhaftes Essen....

Sehr nettes Ambiente und traumhaftes Essen. Die Muscheln waren exquisit. Der Preis gerechtfertigt.

Anita
Beoordeeld op: 30/12/2019

Je kan online wel reserveren, maar de zaak...

Je kan online wel reserveren, maar de zaak gewoon niet open. Heel professioneel. Al een geluk dat ik ook eerst gebeld heb of we stonden daar mooi voor aap.

Rene
Beoordeeld op: 29/12/2019
Rene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij bezoeken dit restaurant al jaren ; de servi...

Wij bezoeken dit restaurant al jaren ; de service en het eten is er uitstekend!

datum score