Beoordelingen van De Zevende Hemel

163 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
163 beoordelingen
datum score
katrien D.
Beoordeeld op: 22/01/2019
katrien D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig, vlotte bediening lekker en verse...

gezellig, vlotte bediening lekker en verse gerechten

Romina
Beoordeeld op: 30/12/2018
Romina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De maaltijd was heel lekker, de bediening was...

De maaltijd was heel lekker, de bediening was heel vriendelijk en hartelijk (ook ten aanzien van onze dochter van 2,5 jaar). We komen zeker nog eens terug!

Nico
Beoordeeld op: 30/12/2018
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten! Mooie en verzorgde borden!...

Zeer lekker gegeten! Mooie en verzorgde borden! Super vriendelijke bedoening!

Christian D.
Beoordeeld op: 28/12/2018
Christian D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cadre très agréable, Croquettes de crevettes...

Cadre très agréable, Croquettes de crevettes maison délicieuses, et Pavé de saumon cuit à le perfection, croquant à l' extérieur et fondant à l' intérieur. Je recommande grandement. Christian

Babette C.
Beoordeeld op: 23/12/2018
Babette C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellige restaurant, heel lekker eten...

Heel gezellige restaurant, heel lekker eten en meer dan genoeg, bediening ging heel vlot en waren vriendelijk, een aanrader om te gaan eten, best wel reserveren.

Hugo V.
Beoordeeld op: 16/12/2018
Hugo V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer, prachtig interieur, vlotte...

Aangename sfeer, prachtig interieur, vlotte en vriendelijke bediening, goede prijs/kwaliteit

Saskia
Beoordeeld op: 09/12/2018
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs - kwaliteit is super. Vlotte, vriendelijk...

Prijs - kwaliteit is super. Vlotte, vriendelijke bediening.

Eddy S.
Beoordeeld op: 30/11/2018
Eddy S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

aangenaam kader, vlotte bediening en prijs...

aangenaam kader, vlotte bediening en prijs -kwaliteit zeker in orde we komen zeker terug

Cyriel K.
Beoordeeld op: 05/11/2018
Cyriel K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede service, lekker en zeer goed verzorg...

Zeer goede service, lekker en zeer goed verzorgd, een aanrader. wij gaan zeker nog eens terug

jacques
Beoordeeld op: 29/10/2018
jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was pas de tweede maal dat wij "De Zevende...

Het was pas de tweede maal dat wij "De Zevende Hemel" bezocht hebben. We vinden de locatie en het gezellig warm interieur TOP: We hebben er voor de twee lunchen echt van genoten en de bediening is heel hartelijk. U ziet ons zeker opnieuw.

datum score