Beoordelingen van Le Chef Et Moi

80 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
80 beoordelingen
datum score
Vverschueren F.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Vverschueren F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede ontvangst en zeer goede keuken...

goede ontvangst en zeer goede keuken

Elke
Beoordeeld op: 16/01/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten...

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de fijne sfeer in het restaurant. De gastvrouw was correct maar was eerder afstandelijk, dit als mogelijk verbeterpuntje. Maar zoals gezegd: wij zijn tevreden en komen zeker bij gelegenheid terug.

Karine E.
Beoordeeld op: 05/11/2018
Karine E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

cadre agréable, qualité produit au top, cuisine...

cadre agréable, qualité produit au top, cuisine excellente, service très bien.

Vincent
Beoordeeld op: 05/11/2018
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité des produtis servis , accueil impeccabl...

Qualité des produtis servis , accueil impeccable et en français . Tout était parfait . A recommander sans problème

Fleener A.
Beoordeeld op: 18/08/2018
Fleener A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

The best meal we have eaten in Europe...

The best meal we have eaten in Europe

placeholder
Chris
Beoordeeld op: 14/06/2018
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Grandioos

Zalig lekker eten Ontvangst en bediening van de hoogste kwaliteit Met dank voor een uitzonderlijke maaltijd

Dominique
Beoordeeld op: 04/06/2018
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cadre très agréable, produits de qualité....

Cadre très agréable, produits de qualité.

Patrick G.
Beoordeeld op: 09/05/2018
Patrick G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Oui ambiance feutrée Menu très agréable Nous...

Oui ambiance feutrée Menu très agréable Nous avons aimé les plats proposés Nous avons passé une très belle soirée

Rïk
Beoordeeld op: 19/02/2018
Rïk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Geen "verwondering", wel correcte gerechten....

Geen "verwondering", wel correcte gerechten. Amuse-geule innig triest. Huiswijn en cava (maar net fris) ongedocumenteerd en zonder karakter. Weinig klanten voor een super drukke dag - enige klant om 12:00u. (ps: parkeergeld degoutant hoog - maar dat ligt niet aan de chef). Bediening zonder chichi, maar ook niks extra. Prettige interieur en bistro goed gelegen. Een quotering van 9.0 is er absoluut over! 7.5 is eerder correct. Volume muzak was er net iets over om echt rustig te zijn. Voor 100€ (2 pers) verwachten we meer initiatief van de keuken.

datum score