Beoordelingen van Le Chef Et Moi

81 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
81 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 20/01/2017

Ik kreeg een reserveringsbevestiging en stond...

Ik kreeg een reserveringsbevestiging en stond voor een gesloten deur omdat het restaurant pas 's avonds open ging

Rïk
Beoordeeld op: 19/02/2018
Rïk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Geen "verwondering", wel correcte gerechten....

Geen "verwondering", wel correcte gerechten. Amuse-geule innig triest. Huiswijn en cava (maar net fris) ongedocumenteerd en zonder karakter. Weinig klanten voor een super drukke dag - enige klant om 12:00u. (ps: parkeergeld degoutant hoog - maar dat ligt niet aan de chef). Bediening zonder chichi, maar ook niks extra. Prettige interieur en bistro goed gelegen. Een quotering van 9.0 is er absoluut over! 7.5 is eerder correct. Volume muzak was er net iets over om echt rustig te zijn. Voor 100€ (2 pers) verwachten we meer initiatief van de keuken.

Jean-François
Beoordeeld op: onbekend

Bonne expérience

Le concept de découverte de cuisine raffinée à des prix concurrentiels nous a plu. L'ambiance bougies était au rdv. la qualité des mets était de circonstance. par contre, une seule personne au service pour la salle entière (une bonne vingtaine de pers) et donc un oubli cruel de sourire, un manque d'empathie qui gache la belle expérience. Diner qui nous revient quand même à +/-100€ donc nous estimons que cela valait bien un sourire et de la bonne humeur. Voilà,cordialement. Des gourmands gourmets.

Frank
Beoordeeld op: 04/09/2017
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten met prima producten...

Lekker eten met prima producten

Elke
Beoordeeld op: 16/01/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten...

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de fijne sfeer in het restaurant. De gastvrouw was correct maar was eerder afstandelijk, dit als mogelijk verbeterpuntje. Maar zoals gezegd: wij zijn tevreden en komen zeker bij gelegenheid terug.

Vincent
Beoordeeld op: 05/11/2018
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité des produtis servis , accueil impeccabl...

Qualité des produtis servis , accueil impeccable et en français . Tout était parfait . A recommander sans problème

Dominique
Beoordeeld op: 04/06/2018
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cadre très agréable, produits de qualité....

Cadre très agréable, produits de qualité.

Daniel
Beoordeeld op: 04/02/2018
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon rapport qualité prix personnel très...

Très bon rapport qualité prix personnel très aimable excellente soirée à refaire

Elma M.
Beoordeeld op: 18/12/2017
Elma M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een gezellig restaurant met voldoende ruimte...

Een gezellig restaurant met voldoende ruimte met beperkte maar uitstekende kaart. Producten van prima kwaliteit en goed bereid! Heerlijk eten voor een goede prijs-kwaliteit verhouding

Erik
Beoordeeld op: 06/12/2017
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellige sfeer - vriendelijke bediening -...

Gezellige sfeer - vriendelijke bediening - lekker eten (marktmenu)

datum score