Beoordelingen van De Mangerie

13 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
13 beoordelingen
datum score
Je
Beoordeeld op: onbekend

Met verbazing lees ik bovenstaande commentaar...

Met verbazing lees ik bovenstaande commentaar mbt restaurant De Mangerie. Mijn vrouw & ik zijn er ondertussen verschillende keren geweest en hebben enkel lof voor deze veelbelovende chef en zijn charmante gastvrouw. Wij gaan vaak en graag uit eten en vonden ons bord in De Mangerie toch telkens verrassend. Hoewel dit restaurant niet echt gericht is op kinderen bereidde de chef ook met plezier een creatief gerecht voor ons dochtertje laatst. De sfeer is er gezellig & intiem en men proeft onmiddellijk dat hier met producten van hoogstaande kwaliteit gewerkt wordt. Om diezelfde reden lijkt de opmerking ivm de prijzen mij dan ook ongegrond. Wat ons betreft dus een absolute aanrader!!!!!!!!

koen
Beoordeeld op: onbekend

kwaliteit en service zijn ok een dranken en...

kwaliteit en service zijn ok een dranken en dessert kaart zou handig zijn de prijs van de gerechten zijn veel te duur prijs drank valt mee

Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben het restaurant op een middag bezocht...

Wij hebben het restaurant op een middag bezocht. We kregen net nog het laatste tafeltje. Het hapje bij de aperitief smaakte veelbelovend voor de rest. Helaas! Ons voorgerecht was een carpaccio van rundsvlees dat lauw was aan de buitenranden en vervrozen in het midden. Jammer. Maar ook ons hoofdgerecht was niet echt schitterend. We hadden een wokgerecht besteld met onder meer gemarineerde varkenslapjes. Men had echter de varkenslapjes vervangen door kip zonder enige waarschuwing. De prijs van het gerecht bleef wel dezelfde.

Pascal
Beoordeeld op: onbekend

Vorig weekend opnieuw uitstekend getafeld in...

Vorig weekend opnieuw uitstekend getafeld in de Mangerie. Het keuzemenu bestond, van het tapasbordje over voor- en hoofdgerechten, enkel uit originele en zeer verfijnde gerechten - door chef Kristof tot in de puntjes afgewerkt en als kunstwerkjes op het bord getoverd. Voor wie houdt van betaalbare wijnen op niveau is de kleine meerprijs voor de aangepaste wijnen een must. Tel daarbij nog de charmante, professionele bediening en het smaakvol ingerichte interieur en je begrijpt waarom dit één van onze favoriete restaurants geworden is. Een absolute aanrader voor wie graag fijn tafelt tegen een zeer democratische prijs! Pascal & Sandrine

placeholder
Peter
Beoordeeld op: onbekend

Opnieuw heerlijk. Zeer charmante en ongedwongen...

Opnieuw heerlijk. Zeer charmante en ongedwongen bediening, en alweer zeeeer lekker. Hoewel de wave van de exotische dieren in de restaurantborden wat gepasseerd is, toch de kangoeroe geprobeerd. Perfect!

Guy
Beoordeeld op: onbekend

Zeer degelijk restaurant voor een behoorlijke...

Zeer degelijk restaurant voor een behoorlijke prijs. Zeker een aanrader, ook omdat het niet altijd evident is om in een toeristische trekpleister als Brugge lekker te eten en de juiste prijs te betalen voor wat je krijgt. Het restaurant is ook mooi ingericht en de achtergrond wordt verzorgd door lounge muziek.

Katrijn
Beoordeeld op: onbekend

Een gezellig restaurant met rustgevend interieu...

Een gezellig restaurant met rustgevend interieur. Zeer vriendelijke ontvangst. Gedurfde gerechten met een stevige basis. Om meermaals te bezoeken.

dirk
Beoordeeld op: onbekend

zeer aangenaam restaurant-rustige sfeer-voldoen...

zeer aangenaam restaurant-rustige sfeer-voldoende ruimte, goede en spontane bediening, eten mooi afgewerkt en iets speciaals. zeker een aanrader. betaalbare huiswijn.

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Complimetnten voor de uitbaters. Zeer lekker...

Complimetnten voor de uitbaters. Zeer lekker eten in een aangenaam kader tegen een eerlijke prijs. Wat kan een restaurant ganger nog meer verlangen ? (Dirk en Ann - Aartselaar)

Inge
Beoordeeld op: onbekend

Romantisch, lekker eten en een uitstekende...

Romantisch, lekker eten en een uitstekende en vriendelijke bediening. Ook lekkere wijn voor een eerlijke prijs.

datum score