Beoordelingen van Brasserie Tuf Tuf

21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
21 beoordelingen
datum score
MyriamCaekebeke
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 27/02/2017
Myriambeveelt dit restaurant aan voor:

De bediening was erg vriendelijk. Het eten...

De bediening was erg vriendelijk. Het eten was erg lekker en mooi opgediend. De prijs was erg gunstig. Een echte aanrader. We komen zeker eens terug.

Ilse H.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 29/01/2017
Ilse H.beveelt dit restaurant aan voor:

voor herhaling vatbaar, prijs/kwaliteit zeer...

voor herhaling vatbaar, prijs/kwaliteit zeer goed versheid bereiding zeer goed tip:toekomst gericht misschien wat vernieuwing

Lucia S.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 25/01/2017
Lucia S.beveelt dit restaurant aan voor:

zeer tevreden...

zeer tevreden

sabinebulckaert
0 Favorieten
5 Beoordelingen
Beoordeeld op 21/12/2016

vriendelijk, vlugge service en mooi gepresentee...

vriendelijk, vlugge service en mooi gepresenteerd voor een verrassende prijs

Wim G.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 04/12/2016

Vriendelijke mensen en verzorgd eten...

Vriendelijke mensen en verzorgd eten

Gert V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 08/11/2016

zowel de gerechten als het interieur hebben...

zowel de gerechten als het interieur hebben een grote opfrissing nodig waardoor de prijs kwaliteit niet oké is.

MARC D.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 08/08/2016

Ideale locatie op fietstocht in het Brugse...

Ideale locatie op fietstocht in het Brugse Ommeland ...

Annemie R.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 05/08/2016

Zeer vriendelijke mensen Vlotte bediening Lekke...

Zeer vriendelijke mensen Vlotte bediening Lekker eten

Ann v.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 02/08/2016

Vriendelijke eigenaar, nette zaak, parkeer...

Vriendelijke eigenaar, nette zaak, parkeer gelegenheid, sfeervolle terras.

benoitvalk
0 Favorieten
1 Beoordeling

Très sympathique

Brasserie sympathique, pas du gastronomique bien entendu mais la brasserie Tuf Tuf nous satisfait pour ce qu'on attends d'elle. Le repas de bonnes qualité, la viande très tendre avec une cuisson parfaitement exécutée et plutôt copieux pour un prix très raisonnable! L'ambiance un peu vieillotte mais malgré tout sympa, on est pas les uns sur les autres et on est confortablement installé. Le service sympa, le patron a prit le temps de répondre patiemment à nos questions et de nous conseiller, le tout avec le sourire!(et en français!) Situé en plus à deux pas en face de la gare c'était ce que nous recherchions. J'y retournerais volontiers!

datum score