Beoordelingen van Brasserie Tuf Tuf

12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.4
12 beoordelingen
datum score
AnnemieDeleye
Annemiebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/06/2017

De ober zei al bij begin dat er geen steak...

De ober zei al bij begin dat er geen steak meer was en ook geen kip, na aperitief bracht men het eten enweg waren ze moesten zelf gaan vragen om nog drankje te bestellen. Zullen ons niet meer terug zien.

MyriamCaekebeke
Myriambeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 27/02/2017

De bediening was erg vriendelijk. Het eten...

De bediening was erg vriendelijk. Het eten was erg lekker en mooi opgediend. De prijs was erg gunstig. Een echte aanrader. We komen zeker eens terug.

Ilse H.
Ilse H.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 29/01/2017

voor herhaling vatbaar, prijs/kwaliteit zeer...

voor herhaling vatbaar, prijs/kwaliteit zeer goed versheid bereiding zeer goed tip:toekomst gericht misschien wat vernieuwing

Lucia S.
Lucia S.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/01/2017

zeer tevreden...

zeer tevreden

sabinebulckaert
Beoordeeld op 21/12/2016

vriendelijk, vlugge service en mooi gepresentee...

vriendelijk, vlugge service en mooi gepresenteerd voor een verrassende prijs

Wim G.
Beoordeeld op 04/12/2016

Vriendelijke mensen en verzorgd eten...

Vriendelijke mensen en verzorgd eten

Gert V.
Beoordeeld op 08/11/2016

zowel de gerechten als het interieur hebben...

zowel de gerechten als het interieur hebben een grote opfrissing nodig waardoor de prijs kwaliteit niet oké is.

MARC D.
Beoordeeld op 08/08/2016

Ideale locatie op fietstocht in het Brugse...

Ideale locatie op fietstocht in het Brugse Ommeland ...

Annemie R.
Beoordeeld op 05/08/2016

Zeer vriendelijke mensen Vlotte bediening Lekke...

Zeer vriendelijke mensen Vlotte bediening Lekker eten

datum score