Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Peter
Beoordeeld op: onbekend

Oerdegelijke burgerkeuken, ouder publiek en...

Oerdegelijke burgerkeuken, ouder publiek en interieur. Eten altijd wel lekker, geen uitschieters.

jonas
Beoordeeld op: onbekend

zondagavond net voor de film wilden we nog...

zondagavond net voor de film wilden we nog een hapje gaan eten ,we hadden niet gereserveerd , maar voor de (jonge) maitre d' hotel geen probleem ,twee maal de suggestie van de chef genomen op aanraden van de (vriendelijke) ober ,het was zeer lekker ,wij raden iedereen aan om eens een bezoekje te brengen aan dit fijne restaurant ,wat ons vooral opviel was de leuke aangename sfeer die er in het restaurant hangt en dit straalt ook uit op het personeel!Een hele leuke ervaring !

Steve
Beoordeeld op: onbekend

Met mijn echtgenote het restaurant bezocht...

Met mijn echtgenote het restaurant bezocht op woensdagavond rond 19h45. niet gereserveerd. Het leek ons iets te fris op het (ruime) terras, dus we zochten een tafeltje binnen. De zaal was ongeveer voor driekwart volzet. Je voelt onmiddellijk een gezellige , ongecompliceerde sfeer ondanks de betrekkelijke drukte. Grote en kleine gezelschappen, jong en oud. Het etablissement spreekt blijkbaar een breed publiek aan. We gingen beiden voor de paling in roomsaus. Héérlijk. Echt gemaakt volgens de regels van de kunst. Nog een potje extra paling en extra frietjes erbij precies op het goed moment. Vlotte en vriendelijkte bediening met een sappig Brugs accentje. En dat allemaal voor een zeer eerlijke prijs. Super . Zeker, zeer binnenkort, voor herhaling vatbaar.

willy
Beoordeeld op: onbekend

Al jaren af en toe naartoe! Altijd even goed!...

Al jaren af en toe naartoe! Altijd even goed! Het budget is met 40 Euro te hoog gesteld en men kan dit vervangen door 30 Euro. Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding, vooral met de menu van de patron. Côte à l'os voor één persoon mogelijk en veel beter dan elders. Vader van de patron was naar vernomen slager.

Alle beoordelingen van dit restaurant