Keuken
Wereld 
Budget
Sluitingsdagen
Dinsdag- woensdag- zaterdag middag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Leen
Beoordeeld op: onbekend

Hou uw manieren als zaakvoerder

Er is ons slechts 1 iets bijgebleven, ondanks het lekkere eten. Wij vroegen bruiswater, welke niet uit een fles maar uit 'O-water' systeem kwam, waar wij op zich geen probleem mee hadden, ware het niet dat er te weinig bruis opzat. We vroegen dan ook naar bruiswater uit een fles, die we zeker bereid waren te betalen. Het vriendelijke meisje die opdiende was dan nog zo lief om ons een fles San Pelligrino te brengen. Nog geen 5 min later horen wij de zaakvoerder achter de toog (die slechts op 2m afstand was van waar wij zaten) zware commentaar geven over het feit dat wij ander water besteld hebben: 'wie denkt hij wel dat hij is, ik heb zoveel geld gegeven aan zo een watersysteem en hij heeft dan nog het lef om ander water te vragen,...' Begeleid met boze blikken naar ons gericht, gans de tijd terwijl we aan het eten waren ook!! Klant is nog altijd koning en hou uw commentaar voor uzelf, zeker als je niet weet met wie je te maken hebt (mensen die zelf al 15jaar in de horeca staan).

Vermeersch
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker!!!...

Zeer lekker!!!

David
Beoordeeld op: onbekend

Even een bistro doen in het Brugse voor niet-al...

Even een bistro doen in het Brugse voor niet-al-te-veel geld. Zoek maar... Deze bistro is alvast een aanrader. Eerlijke prijzen, gewone kaart, volle borden, keep it simple. Zwaar aperitiefd, voorgerechtje, gerecht, dessertje, ... voor 2 personen, en dit voor 60 euro. Mooi meegenomen ! We gaan er nog terug.

Davina
Beoordeeld op: onbekend

Mooie basiskaart, altijd heel lekker en ruime...

Mooie basiskaart, altijd heel lekker en ruime porties. Zeker een aanrader voor pastaliefhebbers. Men werkt er met een systeem van maandsuggesties: uitgebreid en telkens heel gevarieerd en origineel. Prijs-kwaliteit: 10/10! Sympathieke bediening, en een gezellig 'eetcafé'. Gezellig, lekker en nooit pretentieus!

Valerie
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekkere pasta gegeten voor slechts 7 euro....

Zeer lekkere pasta gegeten voor slechts 7 euro. Blij dat er toch nog één restaurantje is in Brugge dat toont dat je ook zeer lekkere en zeer originele gerechten kan maken tegen meer dan democratische prijzen. Doe zo voort!

Alle beoordelingen van dit restaurant