Beoordelingen van Restobieres

72 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
72 beoordelingen
datum score
MarinaMORTIER
Marinabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/07/2017

charmante indruk met de verzameling in het...

charmante indruk met de verzameling in het restaurant van allerlei keukengerief. Gewone keuken zonder veel tralala maar eigen bereid, verzorgd en smakelijk. 't Is net of we bij 'onzen Brusselse bompa' gaan eten. Huiselijk, rustieke sfeer en lekker.

Jos L.Laarhoven
Jos L.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/06/2017

Gezellige sfeer en klant vriendelijk....

Gezellige sfeer en klant vriendelijk.

werner m.mertens
werner m.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Als bierclubje (www.ober.be) komen we hier...

Als bierclubje (www.ober.be) komen we hier vooral voor de mooie keuze aan bieren om de excellente maaltijden, meestal ook bereid met bier, te begeleiden. Zeer aangename plaats om ons dagje biercultuur in Brussel af te ronden.

LucasDietrich
Lucasbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/06/2017

Une superbe soirée passée en compagnie de tous...

Une superbe soirée passée en compagnie de tous mes amis. Un endroit typique et une cuisine Bruxelloise à la bière comme on les aime. Encore merci d'avoir spécialement réservé une table pour nous tous à l'étage. En espérant ne pas avoir été trop bruyant et ne pas avoir trop embêté les serveurs :) Je recommande vivement pour toutes occasions!

ThomasLochot
Thomasbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 03/06/2017

Les plats sont toujours au top, des assiette...

Les plats sont toujours au top, des assiette copieuses, des bonnes bières... En revanche, le cadre peut être amélioré : pas de nappe sur les tables en salle (fait un peu sale et usé) et dehors il y a des caisses et un vélo qui traînent.

SeanDoyle
Seanbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 03/06/2017

My girlfriend had the duck and couldn't finish...

My girlfriend had the duck and couldn't finish it so she took it home and devoured it because it was so delicious! (including the bones)

ToonDe Geest
Toonbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 02/06/2017

Goede streekgerechten tegen een matige prijs. U...

Goede streekgerechten tegen een matige prijs. Uitstekende bediening. We kregen alle mogelijke info die we wensten.

stone g.
stone g.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 20/05/2017

pour en vacances...

pour en vacances

GuyDe Pauw
Guybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 02/05/2017

Restaurant bezocht met vrienden uit Nashville,...

Restaurant bezocht met vrienden uit Nashville, ze vonden de authenticiteit fantastisch

camillelagasse nespolo
camillebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 01/05/2017

concept autour de la bière, originale.cuisine...

concept autour de la bière, originale.cuisine maison, cadre vintage et service agréable.cuisine typiquement belge, bon rapport qualité prix

datum score