Beoordelingen van Comptoir Des Galeries

274 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
274 beoordelingen
datum score
Marc D.
Beoordeeld op: 18/04/2019
Marc D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

- volstrekt nederlandsonkundig personeel (doet...

- volstrekt nederlandsonkundig personeel (doet zelfs geen poging) - onze vraag om aan de ronde tafel te zitten werd botweg afgewezen: de reden was allicht gegrond maar je kan dat ook op en beleefde manier meedelen - één klein stukje brood per persoon : beetje mager

Samuel N.
Beoordeeld op: 16/04/2019
Samuel N. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

L'entrée était original et le plat savoureux....

L'entrée était original et le plat savoureux. Le tout très bien cuisiné et présenté. Le vin était à mon goût.

JOHNY C.
Beoordeeld op: 10/04/2019

Het gedoe met kaartlezer was te doorzichtig...

Het gedoe met kaartlezer was te doorzichtig : we konden alleen cash betalen...totdat de kaartlezer plots toch opdook !

Christophe
Beoordeeld op: 07/04/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

bonne ambiance, pas trop de bruit...

bonne ambiance, pas trop de bruit

Eric
Beoordeeld op: 06/04/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

- plats original et excellent repas - une...

- plats original et excellent repas - une traduction du menu en Néerlandais avec beaucoup d’humour non-intentionné

Philippe
Beoordeeld op: 19/03/2019

²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²...

²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²

SYLVIE B.
Beoordeeld op: 13/03/2019
SYLVIE B. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Excellent moment dans un cadre très contemporai...

Excellent moment dans un cadre très contemporain. A recommander.

martin D.
Beoordeeld op: 08/03/2019
martin D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Qualité des plats et attention dans le service....

Qualité des plats et attention dans le service.

BRIGITTE
Beoordeeld op: 07/03/2019
BRIGITTE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

aangenaam kader, vlotte bediening en heerlijk...

aangenaam kader, vlotte bediening en heerlijk eten

Thomas
Beoordeeld op: 03/03/2019
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très belle carte, service au top....

Très belle carte, service au top.

datum score