Beoordelingen van La Table De Mus

634 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
634 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 05/12/2021
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

EXCELLENT DINER...

EXCELLENT DINER

Ann
Beoordeeld op: 05/12/2021
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

C’est toujours TOP!...

C’est toujours TOP!

Paul
Beoordeeld op: 30/11/2021
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Nous avons fortement apprécié l’accueil très...

Nous avons fortement apprécié l’accueil très chaleureux du patron et la gentillesse du personnel. Le repas était très bon même si nos morceaux de viande de marcassin était un peu dure. Entrée et dessert excellents. Le patron a fait preuve de beaucoup de générosité en nous offrant un verre de champagne et de vin supplémentaire. Le prix est correcte même si un peu élevé.

Anit
Beoordeeld op: 30/11/2021
Anit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

La totalité ! L’accueille, le service, le menu,...

La totalité ! L’accueille, le service, le menu, les vins Parfait

Mélanie
Beoordeeld op: 30/11/2021
Mélanie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

En plus d'un très bon repas raffiné et copieux,...

En plus d'un très bon repas raffiné et copieux, très bon accueil, aux petits soins :-)

Koen
Beoordeeld op: 28/11/2021
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Keuken, verhouding prijs-kwaliteit, ontvangst,...

Keuken, verhouding prijs-kwaliteit, ontvangst, personeel, ... waren top! Een absolute aanrader ;-)

Charlotte
Beoordeeld op: 28/11/2021
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Le repas était vraiment excellent. L'accueil...

Le repas était vraiment excellent. L'accueil et le service impeccables et attentionnés. Nous nous sommes régalés. Merci

Elise
Beoordeeld op: 28/11/2021
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

C'est toujours un plaisir de dîner à la Table...

C'est toujours un plaisir de dîner à la Table de Mus. Tant l'accueil que les mets sont délicieux et délicats.

Sven
Beoordeeld op: 26/11/2021
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Very good menu selection and outstanding flavor...

Very good menu selection and outstanding flavors

Saskia
Beoordeeld op: 26/11/2021
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten. Fijne keuken, heerlijke...

Zeer lekker gegeten. Fijne keuken, heerlijke bijpassende wijnen. Super vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

datum score