Beoordelingen van La Table De Mus

427 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
427 beoordelingen
datum score
Paul
Beoordeeld op: 14/03/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vendredi 13, jour de chance pour les clients,...

Vendredi 13, jour de chance pour les clients, jour du coup de poignard pour l'horeca… Plus que jamais, tous chez Mus ! "D’après les mesures prises par le gouvernement dû au coronavirus, Nous avons la tristesse de vous annoncer la fermeture momentanée du restaurant du 16/3 au 5/4. Pendant cette période, vous pouvez commander nos entrées, plats et desserts à emporter. Ou vous pouvez nous contacter pour un service traiteur à domicile comme si vous étiez à la Table de Mus !"

Sophie
Beoordeeld op: 13/03/2020
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Personnel au petit soin, et tres bonnes assiett...

Personnel au petit soin, et tres bonnes assiettes.

Willy
Beoordeeld op: 13/03/2020
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit. 1 minpun...

Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit. 1 minpunt: voorgerecht werd opgediend terwijl we nog aan de aperitief waren.

Ioana
Beoordeeld op: 08/03/2020
Ioana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Superb food, beautiful presentation on the...

Superb food, beautiful presentation on the plates and a wonderful service. All in a cosy, relaxed atmosphere. To repeat for sure! Amazing!

Camille
Beoordeeld op: 08/03/2020
Camille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Parfait du...

Parfait du

Hilde
Beoordeeld op: 07/03/2020

Prima bediening en lekker eten...

Prima bediening en lekker eten

Daniel
Beoordeeld op: 04/03/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Efficace rapide et bon!...

Efficace rapide et bon!

Tony
Beoordeeld op: 03/03/2020

C'était fantastique...

C'était fantastique

Esthelle
Beoordeeld op: 02/03/2020
Esthelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

La cuisine est finement élaborée, équilibrée,...

La cuisine est finement élaborée, équilibrée, l'accord mets et vins est harmonieux, le service efficace et discret.

placeholder
Ann
Beoordeeld op: 01/03/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

1 van mijn top restaurants!...

1 van mijn top restaurants!

datum score