Beoordelingen van Ab Resto

1777 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
1777 beoordelingen
datum score
Astrid
Beoordeeld op: 16/06/2019

Il n’est pas resto. Heureusement nous étions...

Il n’est pas resto. Heureusement nous étions au centre ville, nous avions pu trouvé un autre resto. Mauvais gout de la part de resto.be avoir faire une réservation mais l’endroit n’était pas un resto.

Viviane
Beoordeeld op: 15/06/2019
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zoals steeds zeer vriendelijke bediening: vers...

Zoals steeds zeer vriendelijke bediening: vers gemaakte schotels - lekker dus

Fred
Beoordeeld op: 14/06/2019
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

leuke ambiance,lekker dicht bij de zaal.Een...

leuke ambiance,lekker dicht bij de zaal.Een meerkeuze menu maakt het nog completer

Neil
Beoordeeld op: 14/06/2019
Neil beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Excellent service by friendly attentive staff....

Excellent service by friendly attentive staff. Food was fresh and tasty.

Frank
Beoordeeld op: 14/06/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Snel, aangenaam, lekker eten....

Snel, aangenaam, lekker eten.

Ruchira
Beoordeeld op: 14/06/2019
Ruchira beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Terrible service. We went before a concert...

Terrible service. We went before a concert to eat. I got a different dish from the one I'd ordered. The waiter apologised and took it back. Then 4 more tables were served with food, 25 minutes passed, my partner finished his food, I got hungrier and hangrier, reminded the waiters several times - still did not get my food!!!! We decided to pay for what we'd got & leave. I expressed my displeasure to the waiter who made the mistake about my order, who said she wasn't responsible for the order in which the kitchen served food! Sure, it's always someone else's fault. So the kitchen is obviously a totally different establishment running by its own rules, while the waiters operate in a parallel universe. They have NO obligation to ask the kitchen to serve this dish first because they have made the mistake. Nope! The customer can jolly well wait till the rest of the tables have been served because guess what - the customer must pay for the waiter's mistake! Thanks a lot, great customer service - NEVER going back.

Helga
Beoordeeld op: 13/06/2019

Gezellig tafelen, lekker eten en een uitstekend...

Gezellig tafelen, lekker eten en een uitstekende bediening

Samuel
Beoordeeld op: 13/06/2019
Samuel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

- Plats de qualité - Service sympathique -...

- Plats de qualité - Service sympathique - Accès facile à la salle de concert

Bert
Beoordeeld op: 13/06/2019
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, zeer vriendelijke bedienin...

Heel lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening, snel en vlotte service, fijn om langs "zij-ingang" in de zaal te mogen. Het was er wel een beetje te warm. Stel me de vraag of dit bij een echte warme zomerdag niet storend zou kunnen worden van warmte. Misschien iets van verluchting voorzien? Overall een zeer fijne ervaring!

Alexandre
Beoordeeld op: 11/06/2019
Alexandre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Un repas d'avant concert de qualité. On y mange...

Un repas d'avant concert de qualité. On y mange et boit très bien. Bémol, serveuse pas dans son assiette ce soir-là.

datum score