Beoordelingen van Costa D'amalfi

122 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
122 beoordelingen
datum score
Benoit
Beoordeeld op: 08/01/2020
Benoit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Accueil chaleureux. Cuisine remarquable....

Accueil chaleureux. Cuisine remarquable.

Pandya
Beoordeeld op: 08/12/2019
Pandya beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

It was a little cold where we were sat. The...

It was a little cold where we were sat. The restaurant also felt overcrowded as all the tables were occupied and there is very little space between tables. The food was satisfactory. Toilets were clean. The staff very obliging and attentive although they did not speak any English. The selection of wine by the glass is poor.

Henk
Beoordeeld op: 07/12/2019
Henk beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

All 4 more than satisfied with the food and...

All 4 more than satisfied with the food and service. Shame table of 10 didn't show up. This must stop.

Christophe
Beoordeeld op: 06/12/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Excellent restaurant...

Excellent restaurant

Bethany
Beoordeeld op: 26/11/2019
Bethany beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Food was delicious, service as great. Good...

Food was delicious, service as great. Good value for the money.

Sylvain
Beoordeeld op: 24/11/2019
Sylvain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bien manger et personnel très agréable...

Très bien manger et personnel très agréable excellente soirée cuisine italienne authentique

Hassan
Beoordeeld op: 15/11/2019
Hassan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

The food was tasty and the waiter was courteous...

The food was tasty and the waiter was courteous.

Georges
Beoordeeld op: 14/11/2019
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

La gentilesse de l'accueil et la qualité des...

La gentilesse de l'accueil et la qualité des plats font du Costa D'Amalfi un restaurant à conseiller!

Marie-Ange
Beoordeeld op: 14/11/2019
Marie-Ange beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

nourriture excellente , cadre agréable...

nourriture excellente , cadre agréable

Katica
Beoordeeld op: 01/11/2019
Katica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil chaleureux. Bons conseils, service...

Accueil chaleureux. Bons conseils, service soigné. Très bons plats, produits de premières qualité, magnifiquement cuisinés, magnifiés. Une très belle découverte

datum score