Beoordelingen van Atelier Des Pates

90 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
90 beoordelingen
datum score
Hendrickx
Beoordeeld op: 24/05/2019
Hendrickx beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

service au bon tempo, de vraies pâtes et sauces...

service au bon tempo, de vraies pâtes et sauces italiennes et des prix acceptables!

Marleen
Beoordeeld op: 22/05/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk,lekker en niet te duur.gemakkelijk...

Vriendelijk,lekker en niet te duur.gemakkelijk te reserveren.

Jean
Beoordeeld op: 17/05/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Service sympathique, très bonne table....

Service sympathique, très bonne table.

Marie
Beoordeeld op: 08/05/2019
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Le service est rapide et les prix corrects....

Le service est rapide et les prix corrects.

Emma B.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Emma B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Beautiful, flavoursome food, a relaxed environm...

Beautiful, flavoursome food, a relaxed environment and great wine

Myriam
Beoordeeld op: 01/05/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Qualité des plats et contact agréable avec...

Qualité des plats et contact agréable avec le serveur. Excellent pain! On aimerait les voir ouvrir une boulangerie à côté de leur restaurant : le succès serait garanti!

Magali
Beoordeeld op: 29/04/2019
Magali beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

On était aux petits soins. déco parfaite, organ...

On était aux petits soins. déco parfaite, organisation excellente, jamais rien n'a manqué. Merci Jon !

Michel
Beoordeeld op: 28/04/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

très bonne cuisine de qualité. Le temps nous...

très bonne cuisine de qualité. Le temps nous a manqué pour déguster un dessert mais nous reviendrons certainement.

Rudy
Beoordeeld op: 28/04/2019
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon: zeer lekker, zeer gezellig, niet te...

Gewoon: zeer lekker, zeer gezellig, niet te duur.

Marleen
Beoordeeld op: 14/04/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De pasta's waren niet zo lekker - we kozen...

De pasta's waren niet zo lekker - we kozen met 5 elk een verschillende pasta waarvan geen enkele echt lekker!

datum score