Beoordelingen van Atelier Des Pates

81 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
81 beoordelingen
datum score
Marleen
Beoordeeld op: 14/04/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De pasta's waren niet zo lekker - we kozen...

De pasta's waren niet zo lekker - we kozen met 5 elk een verschillende pasta waarvan geen enkele echt lekker!

Katia A.
Beoordeeld op: 12/04/2019
Katia A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bonne adresse, pâtes excellentes, serveur très...

Bonne adresse, pâtes excellentes, serveur très sympathique !

Danny
Beoordeeld op: 03/04/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Excellent service, autant pour l'acceuil, les...

Excellent service, autant pour l'acceuil, les suggestions et la nourriture. Je reviendrai avec plaisir. Bonne continuation!!

James
Beoordeeld op: 30/03/2019
James beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Nous avons apprecie comme nous l'avons fait...

Nous avons apprecie comme nous l'avons fait lorsqu'on avait fait d'autres visites, la qualite et l'attitude du service, les produits frais, le decor a l'interieur du resto, et les plats delicieux!

Nora C.
Beoordeeld op: 29/03/2019
Nora C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We are very satisfied with our visit to your...

We are very satisfied with our visit to your restaurant, the food was delicious, excellent Prosecco, delicious Tiramisu, amazing Pasta (maybe we would have like just a bit of less pepper in "Rigatoni alla carbonara di zio Simone") and the waiters attitude was professional, spiced by a bit of Italian warmth and good sense of humor. The reservation procedures were easy even if we were a large group. We will come back for sure :-)

Marga P.
Beoordeeld op: 14/03/2019
Marga P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

quality - price is very good. The staff is...

quality - price is very good. The staff is really dynamic, sympathetic and attentive. We had a very nice evening. Grazie!

jo d.
Beoordeeld op: 07/03/2019

Leuke sfeer en lekker eten, enige minpuntje...

Leuke sfeer en lekker eten, enige minpuntje was dat er nogal weinig groenten waren bij

Julie b.
Beoordeeld op: 07/03/2019
Julie b. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Réservation facile. Accueil sympa. Conseils...

Réservation facile. Accueil sympa. Conseils du serveur. Repas excellent. Service rapide

Jeremy
Beoordeeld op: 03/03/2019
Jeremy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Meilleur italien de Bruxelles / best Italian...

Meilleur italien de Bruxelles / best Italian restaurant in Brussels

Frédéric B.
Beoordeeld op: 02/03/2019
Frédéric B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

L'accueil professionnel et bienveillant. La...

L'accueil professionnel et bienveillant. La saveur des plats proposés. L'ambiance générale et la situation idéale entre le bas et le haut de la ville.

datum score