Beoordelingen van Atelier Des Pates

111 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
111 beoordelingen
datum score
Wolfgang
Beoordeeld op: 14/10/2019
Wolfgang beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Great food and service. Not cheap but good...

Great food and service. Not cheap but good quality. Everybody was happy and satisfied.

Mehdi
Beoordeeld op: 11/10/2019
Mehdi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bonne ambiance, chouette carte et super...

Très bonne ambiance, chouette carte et super bon plat. Bon service. Vraiment une chouette découverte.

movses
Beoordeeld op: 05/10/2019
movses beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Pâtes délicieuses, référence incontournable!...

Pâtes délicieuses, référence incontournable!

Olivier
Beoordeeld op: 18/09/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

endroit sympa, service et dégustation excellent...

endroit sympa, service et dégustation excellente !

Chris
Beoordeeld op: 01/09/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Belle découverte au niveau des saveurs et des...

Belle découverte au niveau des saveurs et des différentes associations de chaque ingrédient. Les pâtes maison sont excellentes et les produits frais. Très bon resto

Charline
Beoordeeld op: 31/08/2019
Charline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Très bonnes olives en entrée. (Recette surprena...

Très bonnes olives en entrée. (Recette surprenante) Très bons plats et excellents vins.

Axelle
Beoordeeld op: 30/08/2019
Axelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker! Top kwaliteit! Ook...

Het eten was super lekker! Top kwaliteit! Ook erg aangenaam en rustig vergroeven in de zaal. Bediening was top!

Manuel
Beoordeeld op: 23/08/2019
Manuel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

The food was excelent, no joke. But the portion...

The food was excelent, no joke. But the portion was too small (6 ravioli) the table had instead of clothes there were paper mats. Nothing wrong about it if its at midday for a lunch but for a romantic dinner with dishes at 19 euros may hopes where bigger.

Ebru
Beoordeeld op: 17/08/2019
Ebru beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Accueil, service et plat excellent !...

Accueil, service et plat excellent !

Janne
Beoordeeld op: 16/08/2019
Janne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, prijs/kwaliteit...

Lekker eten, prijs/kwaliteit

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in