Beoordelingen van Atelier Des Pates

111 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
111 beoordelingen
datum score
Parnchanok
Beoordeeld op: 15/08/2019
Parnchanok beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Foods are great, especially the Truffle Ravioli...

Foods are great, especially the Truffle Ravioli. ps. avoid ordering Primitivo red wine (bio), its taste is quite unusual for Primitivo.

Moby
Beoordeeld op: 27/07/2019
Moby beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Unfortunately pasta was not good. Spaghetti...

Unfortunately pasta was not good. Spaghetti was stuck together and lacked flavour. The truffle flavour was very weak. For a restaurant that specialises in pasta, it was a very disappointing experience.

Daniel
Beoordeeld op: 22/07/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

plats de pâtes très originaux...

plats de pâtes très originaux

Ann
Beoordeeld op: 21/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Very good pasta and good service. Would certain...

Very good pasta and good service. Would certainly come back again in the future.

Pierre-Paul
Beoordeeld op: 21/07/2019
Pierre-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellente qualité et fraîcheur des produits B...

Excellente qualité et fraîcheur des produits Belle réalisation culinaire savoureuse Cadre agréable personnel accueillant Service parfait

Nicolas
Beoordeeld op: 20/07/2019
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent repas, pâtes artisanales et carte...

Excellent repas, pâtes artisanales et carte originale. Tiramisu à ne pas rater. Service extra !

Arnaud
Beoordeeld op: 13/07/2019
Arnaud beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Excellentes pâtes, la gentillesse des serveurs,...

Excellentes pâtes, la gentillesse des serveurs, et les aperos super bien servis, un vrao plus!

Hannane
Beoordeeld op: 09/07/2019
Hannane beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Gezellig plekje, vlotte service en vooral zeer...

Gezellig plekje, vlotte service en vooral zeer lekker gegeten.

Ferrard
Beoordeeld op: 04/07/2019
Ferrard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent. Accueil très sympa. Comm d'hab…...

Excellent. Accueil très sympa. Comm d'hab…

robert
Beoordeeld op: 19/06/2019
robert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Le service est très effecace et sympathique....

Le service est très effecace et sympathique. Quant à l'entrée, le plat et le dessert, tout était aussi bon,. Mon épouse et moi nous sommes régalé, et avons aussi tôt recommandé le restaurant à d'autre amis. A bientôt sûrement ;-)

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in