Beoordelingen van Atelier Des Pates

95 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
95 beoordelingen
datum score
jo
Beoordeeld op: 07/03/2019

Leuke sfeer en lekker eten, enige minpuntje...

Leuke sfeer en lekker eten, enige minpuntje was dat er nogal weinig groenten waren bij

Julie b.
Beoordeeld op: 07/03/2019
Julie b. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Réservation facile. Accueil sympa. Conseils...

Réservation facile. Accueil sympa. Conseils du serveur. Repas excellent. Service rapide

Jeremy
Beoordeeld op: 03/03/2019
Jeremy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Meilleur italien de Bruxelles / best Italian...

Meilleur italien de Bruxelles / best Italian restaurant in Brussels

Frédéric B.
Beoordeeld op: 02/03/2019
Frédéric B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

L'accueil professionnel et bienveillant. La...

L'accueil professionnel et bienveillant. La saveur des plats proposés. L'ambiance générale et la situation idéale entre le bas et le haut de la ville.

Driemmels A.
Beoordeeld op: 01/03/2019
Driemmels A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Endroit agréable et plat excellents...

Endroit agréable et plat excellents

Rudy
Beoordeeld op: 01/03/2019
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Net, keurig, vriendelijk, behulpzaam en buiteng...

Net, keurig, vriendelijk, behulpzaam en buitengewoon lekker. De Caponatina du Chef is een meesterwerk.

Hilde
Beoordeeld op: 26/02/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil - bon repas - chouette cadre...

Très bon accueil - bon repas - chouette cadre - personnel attentionné attention à l'utilisation du sel dans les repas...un peu de trop. et peut être mettre une musique douce "italienne".

fabien r.
Beoordeeld op: 25/02/2019
fabien r. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Accueil sympa. Nourriture très bonne. Mais...

Accueil sympa. Nourriture très bonne. Mais salle bruyante.

Laure
Beoordeeld op: 25/02/2019
Laure beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Très bon service, très bonne nourriture, je...

Très bon service, très bonne nourriture, je recommande.

Mendizabal I.
Beoordeeld op: 24/02/2019
Mendizabal I. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

It was the second time that I have been there...

It was the second time that I have been there and I enjoyed it in both of them. The staff is really nice, the place is cozy and of course, the food is amazing. You can enjoy a good wine with a wonderful pasta.

datum score