Beoordelingen van Atelier Des Pates

90 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
90 beoordelingen
datum score
Carla
Beoordeeld op: 09/11/2017
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent food ! Dommage que les tableaux ne...

Excellent food ! Dommage que les tableaux ne vont pas du tout dans le restaurant. La photo était top.

Marie
Beoordeeld op: 01/11/2017
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

C'est excellent et rapide. Le cadre est très...

C'est excellent et rapide. Le cadre est très agréable.

Leona
Beoordeeld op: 31/10/2017
Leona beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Nice lunch restaurant, very fresh pasta, good...

Nice lunch restaurant, very fresh pasta, good and fast service.

Sofie
Beoordeeld op: 13/10/2017
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere verse pasta, originele recepten,...

Heel lekkere verse pasta, originele recepten, ongedwongen, vriendelijke & behulpzame bediening. Tof adresje!

jenna
Beoordeeld op: 05/10/2017
jenna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

très très bons repas italiens, que l'on ne...

très très bons repas italiens, que l'on ne trouve pas facilement ailleurs à Bruxelles!!

Robin
Beoordeeld op: 05/10/2017
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Very nice place. But we were sitting close...

Very nice place. But we were sitting close to the door. And at the end of our evening it was getting cold. The food and service were very nice!

Adriane
Beoordeeld op: 22/09/2017
Adriane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

La Nourriture est très bonne, le service chaleu...

La Nourriture est très bonne, le service chaleureux, poli,

Carole
Beoordeeld op: 18/08/2017
Carole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

trop bon, comme chaque fois ;-)...

trop bon, comme chaque fois ;-)

Véronique S.
Beoordeeld op: 11/07/2017
Véronique S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

La nourriture est délicieuse et le cadre très...

La nourriture est délicieuse et le cadre très agréable.

datum score