Beoordelingen van L'atelier De Willy

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Valerie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Valerie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Bons produits, acceuil convivial. Quantité...

Bons produits, acceuil convivial. Quantité un peu limite

bruno
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil chaleureux et simple. Décor soigné....

Accueil chaleureux et simple. Décor soigné. Un sommelier connaisseur et donnant de bons conseils. Très bonne qualité dans l'assiette joliment présentée

antoine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
antoine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

nous avons trouvé mes amies et moi le menu...

nous avons trouvé mes amies et moi le menu très fin avec une présentation raffinée Leprix du vin de qualité était justifié et pas exagéré .merci pour les petites gateries avec nos cafés . .

placeholder
Stéphanie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Stéphanie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Délicieux, généreux, quelle découverte !...

Délicieux, généreux, quelle découverte !

Ellen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Verfijnde maaltijd in een gezellige atmosfeer,...

Verfijnde maaltijd in een gezellige atmosfeer, maar vrij trage service voor een lunch

patrick
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Cuisine délicieuse, service parfait. En ce...

Cuisine délicieuse, service parfait. En ce qui me concerne une adresse gastronomique de très bon niveau

georges
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

6 services pour 33€ (restoday) est un très...

6 services pour 33€ (restoday) est un très bon rapport qualité/prix

Mariella
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Mariella beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Menu extra et vins accompagnants exceptionnels...

Menu extra et vins accompagnants exceptionnels dans le cadre des Restodays

Ludo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Vlotte bediening - Lekker ! - Fijne sommelier...

Vlotte bediening - Lekker ! - Fijne sommelier

Mireille
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 12/06/2019
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super !...

Super !

datum score