Beoordelingen van Bonsoir Clara

76 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
76 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 16/02/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

because they had no record of my reservation...

because they had no record of my reservation ...

Devlieger
Beoordeeld op: 10/01/2020

Lekker eten,verzorgd en aan een...

Lekker eten,verzorgd en aan een

Eric
Beoordeeld op: 25/12/2019

Het restaurant was gesloten. Dus moest ik een...

Het restaurant was gesloten. Dus moest ik een andere oplossing zoeken. Ik zou het op prijs stellen dat in de toekomst de gegevens op uw site up to date zijn.

Mark
Beoordeeld op: 27/10/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Very nice service!...

Very nice service!

Paul
Beoordeeld op: 28/07/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Fantastique...

Fantastique

placeholder
Phi
Beoordeeld op: 18/01/2019
Phi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Spijtige teloorgang.

We hebben hier altijd alles naar onze gading gevonden. Doch de laatste keer liep alles mis. Het restaurant was niet verwarmd, de gekozen wijn was niet voorradig, het eten was opgewarmde boel uit de microgolfoven, de dienst door nieuw personeel liet te wensen over. Spijtig, maar hier komen we niet meer terug.

james
Beoordeeld op: 31/12/2018
james beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great location, great food, and the subtle...

Great location, great food, and the subtle lighting and light jazz made this a perfect dinner.

Miet M.
Beoordeeld op: 29/07/2018
Miet M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was oké. Spijtig dat er niemand Nederland...

Alles was oké. Spijtig dat er niemand Nederlands sprak. Eten was heel lekker en overvloedig. De gekozen witte wijn was prima. Een aanrader!

Stephanie
Beoordeeld op: 03/12/2017
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Mecontente

Très mécontente de La soiree. Service laissant à désirer, plats pas cuit comme demandé, froid car pas mal de courants d'airs! Et tout ça pour un prix loin d'être raisonnable où nous n'avons même pas pu bénéficier d'un geste commercial malgré les remarques que nous avons pu faire au cour du repas. Nous étions 3 et nous ne reviendrons plus!

nancy
Beoordeeld op: 25/02/2017
nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

très bon rapport qualité-prix le midi ambiance...

très bon rapport qualité-prix le midi ambiance cosy : on a une impression d'intimité même quand le restaurant est complet. belle présentation des plats: jamais déçue beau et bon : à essayer.

datum score