Beoordelingen van Viva M'boma

498 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
498 beoordelingen
datum score
agnes
Beoordeeld op: 12/03/2020
agnes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer fijne en originele keuken voor wie graag...

Zeer fijne en originele keuken voor wie graag slachtvlees eet, mooie presentatie en vriendelijke service. En niet te lawaaierig ook niet, praten kan dus nog.Top gewoon.

Michel
Beoordeeld op: 11/03/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cuisine toujours aussi savoureuse et accueil...

Cuisine toujours aussi savoureuse et accueil chaleureux.Vin délicieux. Nous avons passé une très bonne soirée .Merci

Elise
Beoordeeld op: 08/03/2020
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous allons chez Viva M'Boma depuis deux ans...

Nous allons chez Viva M'Boma depuis deux ans maintenant et sommes toujours aussi satisfaits.

Alicia
Beoordeeld op: 01/03/2020
Alicia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Really great atmosphere and excellent food....

Really great atmosphere and excellent food. It felt quite welcoming, the staff were very tolerant of our lack of French and we could happily eat there again and again.

kim
Beoordeeld op: 29/02/2020
kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening! Eten was van top...

Heel vriendelijke bediening! Eten was van top kwaliteit, en goede prijs-kwaliteit. We gaan zeker nog eens terug in de toekomst!

Opsomer
Beoordeeld op: 17/02/2020
Opsomer beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuke...

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuke sfeer !

Glyn
Beoordeeld op: 14/02/2020
Glyn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Good atmosphere. Interesting food and accommoda...

Good atmosphere. Interesting food and accommodating staff.

Laurent
Beoordeeld op: 07/02/2020
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Carte créative avec de bons ingrédients pour...

Carte créative avec de bons ingrédients pour la plupart oubliés de nos listes d'achat et qui ont pourtant fait le régal de nos parents iou grands parents. Une cuisine de bon sens... tant dans le sens physique qu’intellectuel ! Le tout dans un cadre discret mais agréable avec un service attentionné et des bons vins pour un prix justifié. What Else ? ;-)

MAXIME
Beoordeeld op: 03/02/2020
MAXIME beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellent restaurant et personnel très sympathi...

Excellent restaurant et personnel très sympathique. Je recommande !

Thomas
Beoordeeld op: 31/01/2020
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Very tasty, very delicate and with a nice,...

Very tasty, very delicate and with a nice, relaxed atmosphere. Tempo was natural and easy and even the house wine was excellent.

datum score