Beoordelingen van Viva M'boma

396 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
396 beoordelingen
datum score
Thierry
Beoordeeld op: 13/07/2019

Qualité de l'accueil et des plats. Un peu cher,...

Qualité de l'accueil et des plats. Un peu cher, ceci dit.

Dominique
Beoordeeld op: 01/07/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

sfeer, bediening, eten... alles prima!...

sfeer, bediening, eten... alles prima!

Nathalie
Beoordeeld op: 29/06/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Comme toujours service impeccable et plats...

Comme toujours service impeccable et plats succulents

Xavier
Beoordeeld op: 26/06/2019
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

On entre chez Viva mBoma comme on entre dans...

On entre chez Viva mBoma comme on entre dans une eglise... pour communier avec une cuisine de terroir, utilisant des produits uniques et de qualité... j'y ai toujours bien mangé, sachant bien entendu que je suis grand amateur d'abats ... rognons, ris, tripes, mais d'autres morceau plus "conventionnels" sont présents à la carte pour satisfaire le commun des mortels. Mon fils m'a confié que le "burger mBoma" était le meilleur hamburger qu'il aie jamais mangé ... Seul regret ... absence assez repetée de tete de veau dans les suggestions... pas assez de demande ???

Jean-Luc
Beoordeeld op: 24/06/2019
Jean-Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Accueil et service très sympa malgré un petit...

Accueil et service très sympa malgré un petit incident de place bien géré. La cuisine était à la hauteur de se qu'on attendait. Merci pour cette belle soirée ! Pour la météo, là, vous n'y étiez pour rien, mais magnifique ! Peut-être, lors d'un projet passage à Bruxelles, on viendra vous trouver.

Karine
Beoordeeld op: 23/06/2019
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend restaurant voor wie van bereide...

Uitstekend restaurant voor wie van bereide gerechten met ingewanden houdt. Wie hier geen voorstander van is, vindt zeker een alternatief op de uitgebreide menukaart. Verse ingrediënten die smaakvol en mooi worden gepresenteerd. Het personeel sprak ons in het Frans aan maar toen ze hoorden dat we Nederlandstalig waren, deden ze alle moeite (in tegenstelling tot wat we in andere commentaren gelezen hebben). Kortom, een plaats om terug te gaan, zeker bij goed weer wanneer men in de achtertuin op het binnenterras kan plaatsnemen.

Geert
Beoordeeld op: 22/06/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

veel te opdringerig.Personeel niet nederlandsta...

veel te opdringerig.Personeel niet nederlandstalig.

Jacqueline
Beoordeeld op: 21/06/2019
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Toujours aussi bon et frais. Magnifique table...

Toujours aussi bon et frais. Magnifique table sur la terrasse arrière et service impeccable du personnel très souriant ! J'ai hâte d'y retourner.

Patrick
Beoordeeld op: 20/06/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe ongedwongen sfeer, speciale gerechten,...

Toffe ongedwongen sfeer, speciale gerechten, een fijne wijnkaart , een gezellig terras achteraan onder een boom. Wij waren taalsgewijs een gemixte groep Nl - Fr, en werden in beide talen bediend met een uitgebreide uitleg over de gerechten. De bavette Dierendonck is een aanrader (ook de tartare). Bedankt Boma. Viva la vie!

ludo
Beoordeeld op: 19/06/2019
ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Leuk tuinterras, vlotte en toffe bediening...

Leuk tuinterras, vlotte en toffe bediening , speciale gerechten ontdekt. Goede suggesties..

datum score