Beoordelingen van Notos

431 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
431 beoordelingen
datum score
Carole
Beoordeeld op: 24/10/2021
Carole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Une attente d'une vingtaine de minutes entre...

Une attente d'une vingtaine de minutes entre chaque plats permettrait d'en profiter pleinement mais lorsque cet intermède passe à 3/4 d'heure, le plaisir n'y est plus. Cela est bien dommage car les mets sont particulièrement savoureux.

fabrice
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/10/2021
fabrice beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Au Notos on oublie les restaurants Grecs habitu...

Au Notos on oublie les restaurants Grecs habituels ,ici tout est fait dans la recherche des saveurs et la finesse des plats . Le personnel est chaleureux et le service parfait. On reviendra pour découvrir

BRITT
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 21/10/2021
BRITT beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig, lekker, verfijnd, vriendelijk persone...

Gezellig, lekker, verfijnd, vriendelijk personeel!

christian
Beoordeeld op: 18/10/2021
christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

repas très plaisant...

repas très plaisant

pascal
Beoordeeld op: 17/10/2021
pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Parce’que apres avoir reserver par votre site...

Parce’que apres avoir reserver par votre site et la confirmation, le restaurant me contacte pour me dire qu’il n’y a plus de place. Mauvais systeme de reservation!!

VEERLE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 17/10/2021
VEERLE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Zeer trage bedining.. fout gemaakt met de beste...

Zeer trage bedining.. fout gemaakt met de bestelling

MANDY
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 16/10/2021
MANDY beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Het was een gezellige avond en de service was...

Het was een gezellige avond en de service was in orde. Het eten was lekker maar heel basic. Wij hadden er meer van verwacht.

Patrick
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 15/10/2021
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was zeer matig van smaak en presentati...

Het eten was zeer matig van smaak en presentatie was zwak .

JOY
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 11/10/2021
JOY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel was zeer vriendelijk en aan de...

Het personeel was zeer vriendelijk en aan de kwaliteit van de gerechten was er niks op te merken

RITA
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 03/10/2021
RITA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De gastheer zorgde voor een aangename ontvangst...

De gastheer zorgde voor een aangename ontvangst Wij wisten dat wij een menu aangeboden zouden krijgen. De gerechten waren afgewerkt en verzorgd, maar het was geen speciale Griekse ervaring. In de menu was wijn inbegrepen. Jammer voor mijn man, hij drinkt geen wijn. Erg enthousiast was ik niet, terwijl een eerdere lunchervaring mij wel had bekoord.

datum score