Beoordelingen van Notos

321 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
321 beoordelingen
datum score
Ariane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 17/06/2019
Ariane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

très très bien ! menu resto days super, conseil...

très très bien ! menu resto days super, conseil vin avisé, service impeccable et très gentil, excellente soirée.

Nicolas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 16/06/2019
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Un cadre sobre et classe. Une cuisine incroyabl...

Un cadre sobre et classe. Une cuisine incroyable. Un service irréprochable.

ANNE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 16/06/2019
ANNE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Le menu proposé pour les Resto Days était excel...

Le menu proposé pour les Resto Days était excellent, le service aimable et efficace, le patron super agréable (il est venu s'asseoir à notre table pour converser avec nous).

Michel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 16/06/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le cadre du restaurant sobre mais raffiné,...

Le cadre du restaurant sobre mais raffiné, service attentionné et rapide, discret. Nourriture très bonne qualité et présentation soigné. Festival gustatif à retrouver bientôt j’espère. Prix raisonnable dans le cadre des Resto days. Nous y retournerons c’est certain et en parlerons qu’en bien autour de nous.

griet
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker eten as usual. Met speciale resto...

Super lekker eten as usual. Met speciale resto formule wel te veel gasten en te lange wachttijden gisteren.

Geert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer gezellig, warm onthaal en lekker eten....

Zeer gezellig, warm onthaal en lekker eten. Zelfs verrassing van de kok exrtra.

Nicole
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende lunch. Zeer goede kwaliteit. We...

Uitstekende lunch. Zeer goede kwaliteit. We waren aangenaam verrast over de goede service, in het Nederlands.

alain
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 12/06/2019
alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil sympathique, repas différent de ce...

Accueil sympathique, repas différent de ce qu'on mange habituellement dans un resto grec, joli cadre

Karen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 09/06/2019
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Geen michelinster waard....

Geen michelinster waard.

Dagmar
Beoordeeld op: 30/03/2019
Dagmar beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nice atmosphere, attentive but unobtrusive...

Nice atmosphere, attentive but unobtrusive service, wonderful food, goodd wine - we'll come back

datum score