Beoordelingen van The Dominican - Grand Lounge

243 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
243 beoordelingen
datum score
Myrna
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
Myrna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Excellente cuisine et ambiance!...

Excellente cuisine et ambiance!

placeholder
Enda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Enda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Both the service and the food were excellent....

Both the service and the food were excellent. Nothing was rushed and the staff were friendly and helpful. It was a really enjoyable lunch with friends in a nice atmosphere.

Leen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Aangenaam kader in het centrum van Brusssel....

Aangenaam kader in het centrum van Brusssel. Heerlijke keuken!

Denise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/10/2019
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Endroit d'exception Cuisine d'exception Service...

Endroit d'exception Cuisine d'exception Service d'exception

placeholder
Elke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Het eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd!...

Het eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd! Ook vriendelijke, stijlvolle bediening! TOP❤️

Stephane
Beoordeeld op: 29/09/2019
Stephane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service of suboptimal quality...

Service of suboptimal quality

Géraldine
Beoordeeld op: 23/09/2019
Géraldine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très cher, carte pas terrible, plats pas à...

Très cher, carte pas terrible, plats pas à la hauteur, On sent que c'est un hôtel international et que l'accent n'est pas mis sur la restauration. Nous qui sommes Bruxellois trouvons dommage qu'un si bel endroit ne soit pas mis en valeur au niveau restauration.

gautier
Beoordeeld op: 14/08/2019
gautier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

cadre très sympa, calme, nourriture excellente...

cadre très sympa, calme, nourriture excellente

Gysens
Beoordeeld op: 14/08/2019
Gysens beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Warm welcome....

Warm welcome.

Maria
Beoordeeld op: 09/08/2019
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

The pre fix lunch was good value for the price....

The pre fix lunch was good value for the price.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in