Beoordelingen van The Dominican - Grand Lounge

231 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
231 beoordelingen
datum score
Jérémie
Beoordeeld op: 22/07/2019
Jérémie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Le service était impeccable. La nourriture...

Le service était impeccable. La nourriture de qualité. Par contre, les prix sont trop élevés.

Florentina
Beoordeeld op: 19/07/2019
Florentina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

The experience was satisfying. The dinner was...

The experience was satisfying. The dinner was perfect so was the wine and the champagne. We stayed in the Court Yard which made the experience even more enjoyable.

Stefan
Beoordeeld op: 12/07/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Nice environment and very friendly people....

Nice environment and very friendly people.

els
Beoordeeld op: 09/07/2019
els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heel lekkere gerechten, vriendelijke bediening,...

heel lekkere gerechten, vriendelijke bediening, prachtig rustig kader

Walter
Beoordeeld op: 21/06/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

zeer vriendelijke bediening en lekker eten...

zeer vriendelijke bediening en lekker eten

Veronique
Beoordeeld op: 14/06/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Nous sommes satisfait avec un petit point d'att...

Nous sommes satisfait avec un petit point d'attention, une fois installé à notre table, il a fallu attendre une bonne quinzaine de minutes pour qu'on s'occupe de nous et une bonne trentaine de minutes pour recevoir l'apéritif.... mais nous sommes arrivés qu'avec 5 minutes en retard à notre réunion de 15h00 :-)

Laure-Anne
Beoordeeld op: 07/06/2019
Laure-Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beautiful and relaxing place, decoration is...

Beautiful and relaxing place, decoration is charminfriendly service, excellent food. I've still have a very good time when I come at the Dominican.

Filip
Beoordeeld op: 07/06/2019
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

The lotte fish was overcooked, too bad for...

The lotte fish was overcooked, too bad for the price asked

Irina
Beoordeeld op: 28/05/2019
Irina beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

It's a very beautiful place with stylish archit...

It's a very beautiful place with stylish architecture. Very friendly staff and good service. Food however was plainly bad - soup over salted and pork - pure piece of fat. With was strange; because usually food there is much better.

Agned
Beoordeeld op: 11/05/2019
Agned beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De rustige omgeving , ik voel me thuis ! Mijn...

De rustige omgeving , ik voel me thuis ! Mijn vriendinnen vonden het menu wat beperkt kwa keuzen .

datum score