Beoordelingen van The Dominican - Grand Lounge

244 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
244 beoordelingen
datum score
placeholder
Enda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Enda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Both the service and the food were excellent....

Both the service and the food were excellent. Nothing was rushed and the staff were friendly and helpful. It was a really enjoyable lunch with friends in a nice atmosphere.

Denise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/10/2019
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Endroit d'exception Cuisine d'exception Service...

Endroit d'exception Cuisine d'exception Service d'exception

placeholder
Elke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Het eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd!...

Het eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd! Ook vriendelijke, stijlvolle bediening! TOP❤️

Ilse
Beoordeeld op: 05/08/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fantastische locatie, heerlijke cocktails,...

Fantastische locatie, heerlijke cocktails, vriendelijke medewerkers, kleine maar lekkere menukaart.

Florentina
Beoordeeld op: 19/07/2019
Florentina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

The experience was satisfying. The dinner was...

The experience was satisfying. The dinner was perfect so was the wine and the champagne. We stayed in the Court Yard which made the experience even more enjoyable.

Agned
Beoordeeld op: 11/05/2019
Agned beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De rustige omgeving , ik voel me thuis ! Mijn...

De rustige omgeving , ik voel me thuis ! Mijn vriendinnen vonden het menu wat beperkt kwa keuzen .

Olga
Beoordeeld op: 06/05/2019
Olga beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Great interior, good service and always fantast...

Great interior, good service and always fantastic food! Thank you!

Véronique d.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Véronique d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Endroit magique,de grande distinction et d'exce...

Endroit magique,de grande distinction et d'excellent goût décoratif..l accueil y est parfait et la cuisine gastronomique d un grand raffinement !...que du bonheur!

Hoogewys M.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
Hoogewys M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker, puike bediening mooi kader. Aanrader!...

Lekker, puike bediening mooi kader. Aanrader!

Cecilia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2019
Cecilia beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

beau menu...

beau menu

datum score