Beoordelingen van Chez Leon 1893

480 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
480 beoordelingen
datum score
Yasuko F.
Datum restaurantbezoek: 17/06/2018
Yasuko F. beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

It’s tasty. I like it. And staffs are very...

It’s tasty. I like it. And staffs are very friendly.

luk v.
Datum restaurantbezoek: 17/06/2018
luk v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

ACCEUIL CHALEUREUX- SERVICE RAPIDE -...

ACCEUIL CHALEUREUX- SERVICE RAPIDE -

Magali V.
Datum restaurantbezoek: 16/06/2018
Magali V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous nous y rendons régulièrement et y sommes...

Nous nous y rendons régulièrement et y sommes à chaque fois chaleureusement accueillis

stephanie e.
Datum restaurantbezoek: 12/06/2018
stephanie e. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Its perfect...

Its perfect

Société efvet S.
Datum restaurantbezoek: 12/06/2018
Société efvet S. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

The food was great and staff was friendly....

The food was great and staff was friendly. Also we were happy to book a table for 13 people in such a short notice. Thank you!

Knut W.
Datum restaurantbezoek: 11/06/2018
Knut W. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Sehr gute Qualität, Frisch und flott!...

Sehr gute Qualität, Frisch und flott!

Emma B.
Datum restaurantbezoek: 10/06/2018
Emma B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great food and very friendly staff that made...

Great food and very friendly staff that made the visit very memorable

frank d.
Datum restaurantbezoek: 09/06/2018
frank d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

cadre authentique,bon service,prix abordable...

cadre authentique,bon service,prix abordable

Maho Y.
Datum restaurantbezoek: 09/06/2018

Le service était horrible....

Le service était horrible.

John
Datum restaurantbezoek: 08/06/2018
John beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Very complete menu, great food, large portions,...

Very complete menu, great food, large portions, good service.

datum score