Beoordelingen van Chez Leon 1893

510 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
510 beoordelingen
datum score
Salih E.Ertug
Beoordeeld op 21/05/2017
Salih E. beveelt dit restaurant aan voor:

Emplacement de la table, nous étions placées...

Emplacement de la table, nous étions placées sous courant d'air Et exceptionnellement cette fois-ci le gout moules étaient quelconque. ca vaux pas la peine d'avoir une carte VIP pour une place de table face aux escalier.... *

AndrejMicunek
Beoordeeld op 14/05/2017
Andrej beveelt dit restaurant aan voor:

C etait un concert de service et gastronomie....

C etait un concert de service et gastronomie.

ChristelleHassan
Beoordeeld op 11/05/2017
Christelle beveelt dit restaurant aan voor:

Je mange que des fruits de mer et c est une...

Je mange que des fruits de mer et c est une amie qui vient d Enghein qui me la conseiller ! Je suis Suissesse et suis venue à Bruxelles en avion juste 1 journée avec 1 amie suisse.

BlancaJACKSON
Beoordeeld op 09/05/2017
Blanca beveelt dit restaurant aan voor:

Love this restaurant! The food is great and...

Love this restaurant! The food is great and the staff is friendly. I feel "at home" when I go to Chez Léon!

KEISUKEWATANABE
Beoordeeld op 06/05/2017
KEISUKE beveelt dit restaurant aan voor:

Spend good time in Brussels^^ Enough Mussels...

Spend good time in Brussels^^ Enough Mussels and good waiter

KingLau
Beoordeeld op 05/05/2017
King beveelt dit restaurant aan voor:

Food...

Food

ÁgnesTött?s
Beoordeeld op 02/05/2017
Ágnes beveelt dit restaurant aan voor:

Formule Leon is a great choice for showing...

Formule Leon is a great choice for showing your family visiting from abroad what it means to have a great sea food lunch. Nevertheless, it was disappointing to observe our waitress biting her nails constantly, making the service hygienically not appropriate.

placeholder
GuySedran
Beoordeeld op 28/04/2017
Guy beveelt dit restaurant aan voor:

Excellent service, souriant, rapide et efficace...

Excellent service, souriant, rapide et efficace. Très bon rapport qualité prix, et assiette bien garnie. La gaufre LEON c'est une tuerie.....

SebastianWall
Beoordeeld op 21/04/2017
Sebastian beveelt dit restaurant aan voor:

Best mussels in Brussels. Good atmosphere,...

Best mussels in Brussels. Good atmosphere, quick service.

datum score