Beoordelingen van Chez Leon 1893

758 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
758 beoordelingen
datum score
Anna S.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Anna S. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Excellent food and very professional waiter...

Excellent food and very professional waiter serving us outside. Thank you

Akira M.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Akira M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Why are you satisfied with your restaurant...

Why are you satisfied with your restaurant visit?

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 18/04/2019
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

rapidité, accueil et très bpns aliments...

rapidité, accueil et très bpns aliments

Michel B.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Michel B. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Très sympathique Bonne ambiance...

Très sympathique Bonne ambiance

Léon S.
Beoordeeld op: 13/04/2019
Léon S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité, service et accueil...

Qualité, service et accueil

Maria H.
Beoordeeld op: 13/04/2019
Maria H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Very bad service. We got seated and for at...

Very bad service. We got seated and for at least 15 min we didn’t get a menu i had to ask the waiter. And it took ages before we could order where i had to call on several waiters while some of them said my collegue will come ... Also the food was fine not something speciel

jacques P.
Beoordeeld op: 07/04/2019
jacques P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Excellent accueil et très bon repas....

Excellent accueil et très bon repas.

Ruby C.
Beoordeeld op: 05/04/2019
Ruby C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Very good, must go when you visit Brussels....

Very good, must go when you visit Brussels. Easy to find and provide good service. The wine made by the restaurant is very good too

Carla
Beoordeeld op: 04/04/2019
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden 14 dagen geleden dit super local...

We hadden 14 dagen geleden dit super local restaurant bezocht en alles was prima inorde!! Vandaar ook de uitstekende beoordeling, uitgezonderd de beoordeling van de service die betrekking heeft op de ober die ons gisteren bediende. Tijdens ons bezoek was de service erg tegengevallen. De ober was erg onrespectvol en onbeleefd! Gelukkig was de maaltijd super lekker en dank zij het gezellige kader was deze ervaring voor onze Amerikaanse vrienden toch nog aangenaam. Mvg Carla

Keith A.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Keith A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great food. Excellent service and nice atmosphe...

Great food. Excellent service and nice atmosphere.

datum score