Beoordelingen van Little Asia

77 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
77 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: onbekend

Heel teleurstellend

Dit was ons 5de bezoek aan Little Asia en de eerste keer dat de eigenares Quyen niet aanwezig was. De 4 vorige keer waren we heel tevreden over zowel de keuken als de bediening. Nu was het écht teleurstellend! We hadden een koude wijn besteld, maar deze was niet gekoeld. We waren met 5 en bij het hoofdgerecht kregen we 3 verkeerde gerechten. Het eten was niet slecht maar zeker niet zo lekker als bij onze vorige bezoeken. Op de rekening hadden ze maar even 99 euro te veel aangerekend. Dit werd gecorrigeerd maar een excuusje kon er niet eens af. Ik denk dat Quyen beter wat minder op reis zou gaan en meer aandacht zou besteden aan haar restaurant.

Karen C.
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 28/08/2015

Meneer is mr perfect zeker? Remember nobody's perfect; iedereen maakt al eens een foutje; we zijn tenslotte allemaal mensen toch?!

Karen
Beoordeeld op: onbekend

Sublieme extase van al die smaken

wij zijn met de collega's al enkele keren gaan eten bij Little Asia. De Gastvrouw; Quyen; is een dame met klasse en toch blijft ze zichzelf; lief, heel behulpzaam, attent en vooral heel klantgericht. Het is er hemels als die smaken in je mond komen...om duimen en vingers bij af te likken... Als je hier éénmaal bent geweest kom je telkens met heel veel plezier je smaakpapillen in de watten leggen. Een dikke aanrader!!!!

Evelien
Beoordeeld op: onbekend

Mijn favoriet

De eigenares heeft niet voor niets kookboeken geschreven. Om je vingers af te likken lekker. Meestal niet heel grote porties, maar je gaat zeker niet met honger naar huis. Ook mijn man, die toch een goede eter is, heeft altijd al genoeg gehad. Ik denk dat het gewoon uitgerekend is om alles op te kunnen :-) Aziatisch op zijn best, mijn absolute favoriet!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Deze middag gaan eten. Stond al langer in mijn...

Deze middag gaan eten. Stond al langer in mijn to-do lijst maar vandaag was het dus zo ver. Ik was ongelooflijk verrast. Niet door de oh zo vriendelijke vrouwelijke bediening waar de meeste gidsen het hitsig over hebben - die bediening is meer dan correct maar nu ook weer niet zo anders dan in andere restaurants - maar wel over de keuken. Dat is pas sexy; een explosie van smaken en geuren. Overweldigend en bedwelmend. De inrichting van het restaurant is zeer intiem en nodigt uit om alle zorgen buiten het restaurant te houden en je over te geven aan een sensatie die uniek is. In één woord: heerlijk. Om nog vele keren te bezoeken.

placeholder
Rony
Beoordeeld op: onbekend

Ik heb hier al 2 keer heel lekker gegeten....

Ik heb hier al 2 keer heel lekker gegeten. De porties zijn niet echt groot maar ik kom hier zeker niet met honger buiten! Je moet dit niet vergelijken met een chinees!!! Voor mij is dit een sterrenrestaurant in de Vietnamese keuken

Vera
Beoordeeld op: onbekend

Subliem! Lekker gegeten en genoten van de perso...

Subliem! Lekker gegeten en genoten van de persoonlijke en perfecte bediening.

Pascal
Beoordeeld op: onbekend

Op 12.08.2010 ben ik er voor een tweede keer...

Op 12.08.2010 ben ik er voor een tweede keer na 12 maanden tijd geweest. De kwaliteit van het eten was onberispelijk, maar het leek echter dat de gevolgen van de economische crisis ook hier te voelen waren. De porties waren veel kleiner, onder bijhouding van de toenmalige prijs. Na drie gangen had ik nog steeds het gevoel net met het voorgerecht afgesloten te hebben. Op een constructieve kritiek reageerde de serveerster met: "De porties zijn zo.". Kortom het was veel te duur voor hetgeen dat je gepresenteerd kreeg, en de service had beter met constructieve kritiek kunnen omgaan. Spijtig!

daniel
Beoordeeld op: onbekend

Un des meilleurs restaurants vietnamien de...

Un des meilleurs restaurants vietnamien de Bruxelles (peut-être le meilleur?). Une vraie farandole de saveurs, une grande fraîcheur, et des découvertes culinaires insoupçonnées. Client depuis des années (j'ai connu le snack du début!), j'ai pu suivre l'évolution qualitative de cette maison : que du bonheur! Malheureusement, les prix ont suivi une courbe ascendante eux aussi, et parfois d'une façon (très) exagérée. Un bonus depuis peu : le lunch tapas d'un excellent rapport qualité-prix. A recommander, pour peu que l'on ne regarde pas trop au budget.

martine
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant is een pareltje! De gebruikte...

Dit restaurant is een pareltje! De gebruikte ingredienten zijn van topkwaliteit en dat laat zich smaken! De gerechten zijn met liefde en kennis bereid en daarenboven zeer gezond door gebruik van veel verse kruiden. Een voorbeeld voor onze eetcultuur dat verzadigd is van de bewaarmiddelen, additieven en transvetten... Ik was echt aangenaam verrast!

Pierre
Beoordeeld op: onbekend

La qualité et le service sont au rendez-vous...

La qualité et le service sont au rendez-vous dans ce restaurant. L'assortiment de hors d'oeuvres est à essayer absolument. Ensuite, la daurade caramélisée m'a laissé un souvenir inoubliable. Quand les deux soeurs sont présentes le service est mieux.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in