Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Kom en ontdek het charmante Atrium Restaurant dat gelegen is aan de overblijfselen van de historische Romeinse stadsmuur en omgeven is door een weelderige, exotische beplanting. Dit restaurant is uitstekend voor een rustig, intiem diner, een zakenlunch of een gezellig samenzijn met familie of vrienden.

Een variatie van wereldwijde en locale specialiteiten worden u geserveerd in een rustieke sfeer onder een geweldige lichtkoepel. Naast de uitgebreide menukaart is het ook mogelijk om in de loop van de dag te genieten van een kleine snack. Alle gerechten worden bereid met dagverse producten waarbij men met uiterste zorg te werk gaat en dit alles onder het oog van Frédéric Fournaux en Didier Rary.

Als Restaurant Manager ontvangt Sanaa Alaoui en haar team u en uw gasten graag voor een vlekkeloos verloop en dit met de nodige "Yes I Can" spirit waar de keten om bekend staat. Naast individuele gasten ontvangt het restaurant u ook graag om uw cocktails, familiefeesten, communiefeesten, personeelsfeesten, ... onvergetelijk te maken.

Atrium Restaurant biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een drankje voor of na het eten in het gezellige lounge gedeelte. Kortom dit restaurant biedt voor ieder wat wils.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.3 Gebaseerd op 1 beoordeling
Service
Kwaliteit
Kader
1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Santos
Beoordeeld op: 18/09/2017
Santos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Excellent moment et repas

Nous remercions Anny pour son dévouement, ainsi que le sommelier pour son accueil et ses conseils.

Alle beoordelingen van dit restaurant