Beoordelingen van La Cueva De Castilla - Al Matbakh

241 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
241 beoordelingen
datum score
Pascal
Beoordeeld op: 16/03/2019
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super service , beau cadre et excellente nourri...

Super service , beau cadre et excellente nourriture ! Bravo

Daniël J.
Beoordeeld op: 04/03/2019
Daniël J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

L’accueil super sympa et on a très bien mangé.L...

L’accueil super sympa et on a très bien mangé.Le chef a pris en compte mes allergies .

Nicole
Beoordeeld op: 23/02/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds is het het heel lekker !!!...

Zoals steeds is het het heel lekker !!!

Miguel
Beoordeeld op: 17/02/2019
Miguel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super endroit repas excellent accuieuil Sympa...

Super endroit repas excellent accuieuil Sympa service rapide ...que du bonheur

jean-francois
Beoordeeld op: 03/02/2019
jean-francois beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cuisine traditionnelle goûteuse et copieuse,...

Cuisine traditionnelle goûteuse et copieuse, le meilleur espagnol à Bruxelles.

Orlando F.
Beoordeeld op: 26/01/2019
Orlando F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Great. The food was delicious, nice Crème Catal...

Great. The food was delicious, nice Crème Catalana and, as I was the only one drinking, I had two glasses of a very good white wine.

Luc
Beoordeeld op: 24/01/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très bonne expérience....

Très bonne expérience.

yvan a.
Beoordeeld op: 20/01/2019
yvan a. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Très belle ambiance. Personnel très attentif....

Très belle ambiance. Personnel très attentif.

Bernadette J.
Beoordeeld op: 10/01/2019
Bernadette J. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Excellente qualité, originalité des plats,...

Excellente qualité, originalité des plats, sympathie et sourire du personnel & du chef qui passe régulièrement s'assurer que tout est ok.

Abdel O.
Beoordeeld op: 09/01/2019
Abdel O. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent restaurant, ambiance andalouse par...

Excellent restaurant, ambiance andalouse par excellence et personnel très sympa, je le recommanderai sans hésiter ;)

datum score